Se pune la fiert, intr-un vas adanc, un pahar de apa cu 100 g unt, o lingura de zahar si putina sare.
Cand apa clocoteste, se adauga un pahar de faina, pusa toata o data, se amesteca repede cu o lingura de lemn, ca sa nu se faca cocoloase, contituindu-se amestecarea pana cand aluatul se desprinde de peretii vasului.
Se ia de pe foc si, cand compozitia s-a racit, se pune coaja rasa de lamaie si 4 oua, unul cate unul, amestecandu-se dupa fiecare.
Se ia cu o lingurita din compozitie si se pune in grasime fierbinte, rumenindu-se pe ambele parti.
Se scot cu o spumiera si se scurg bine de grasime.
Se servesc cu sirop de zmeura sau pudrate cu zahar.
Continuând să utilizați site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru a îmbunătăți navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului și a asista la eforturile noastre de marketing. Sunt de acord