Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Lifestyle
 
FASHION FEMEI
Adaugat: 27 Martie 2015

Gama de culori

       Tendintele gentilor in voga primavara 2015 sunt destul de impresionante, iar colectiile contin toate nuantele de culori: galben, verde, rosu, alb. În acest caz, designerii pur si simplu nu puteau sa nu foloseasca imprimeuri originale, combinatii de texturi si decor frumos si elegant.

DIVERSITATE DE CULORI SI NUANTE

      In aceasta primavara, designerii afirma ca este timpul sa eliminam gentile negre plictisitoare si sa achizitionam modele luminoase si vesele. De exemplu, designeri precum Prada, Louis Vuitton, Gucci, Carlo Pazolini au prezentat accesorii in culori bogate vibrante. Modele intersante si luminoase pot fi vazute la Paula Cademartori.

IMPRIMEU

      In primavara anului 2015 vor fi destul de populare imprimeuri cum ar fi cel de leopard, formele geometrice, motivele florale, precum si abstractia. Genti incredibil de frumoase, cu utilizarea acestor imprimeuri pot fi vazute in prezentarile unor designeri cu renume cum ar fi Dior, Fendi, Chanel, Chloe, Nina Ricci. Multe femei vor aprecia creatiile lor, și fara îndoiala vor achizitiona una din ele pentru aceasta primavara.

MAI APRINS, MAI VIZIBIL

      Actrita și vedeta filmelor “My Week with Marilyn” și “Brokeback Mountain”, Michelle Williams, a introdus, din nou, o creatie cult de brand, și anume modelul de genti elegante Lockit din colectia Louis Vuitton. O poseta originală a fost prezentată în culori diferite, insa ideea de bază era ca aceasta să fie la fel de aprinsa și sa ramana neschimbata.

Combinarea culorilor si textura

      Atunci cand alegeti o geanta, atrageti atentia la textura pentru ca primavara 2015 promite sa fie una imprevizibila, plina de culoare și incredibil de eleganta. Designerii recomanda alegerea unui model, care combină mai multe materiale diferite dupa textura. Modele interesante au prezentat Jason Wu, Nina Ricci și Giambattista Valli. O geanta frumoasa si de diferite culori si texturi ale materialelor a fost prezentata de casa de moda Prada. Un astfel de model va fi apreciat de foarte multe doamne cu bun gust.

Decor

       In calitate de decor, designeri cu renume folosesc in mod activ diferite curele si centuri, de exemplu Stella McCartney, precum si lanturi si incuietori metalice, de exemplu Chloe. Un maner metalic original si margini cu franjuri au fost observate in prezentarile lui Salvatore Ferragamo. Acest model incredibil de stilat va deveni un accent minunat in tinuta stilata a femeii moderne.

      Lanturi de metal în jurul gentii și pandantive cu elemente de fixare au fost utilizate în modele lor de designeri precum Guess,Stella McCartney. In schimb casa de moda Paula Cademartori folosește pentru decorarea posetelor sale nu doar materiale de culori aprinse dar si volane și pliseuri. Acest accesoriu este perfect pentru crearea unui look romantic si feminin.

Asortare cu manusi

      Daca e sa vorbim despre manusi, atunci in aceasta primavara nu trebuie sa va opriti la negrul clasic, albul sau culoarea beja. Designerii recomanda sa purtam manusi in culori aprinse, care vor atrage cu siguranta atentia. Cu toate acestea, culoarea manusilor si a gentii nu trebuie neaparat sa corespunda, insa ideal ar fi sa fie total diferite.

      Astfel, de exemplu Jean Paul Gaultier a prezentat un model care avea manusi de culoare verde aprins si geanta rosie. Aceasta tinuta destul de indrazneata a fost apreciata pe buna dreptate si a fost pe placul mai multor persoane.

sursa foto: xmodax.com


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Cum să îți pregătești corect grădina la început de primăvară
Primăvara este anotimpul reînnoirii, deci momentul perfect să îți...
 
Rutina după duș pentru o piele mereu catifelată
După duș este esențial ca pielea să primească îngrijirea de care...
 
Trei sfaturi simple pentru a reduce consumul de carbohidrați
Reducerea consumului de carbohidrați este o prioritate pentru cei car...
 
Varza, beneficii uimitoare pentru sănătate
Varza este bogată în vitamina C, fibre și vitamina K. Iată ce bene...
 
Alimente și băuturi care usucă pielea
Principala cauză a problemelor de piele este dieta necorespunzătoare...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Curiozități și superstiții despre magnolii - florile feminității

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
În mai se inaugurează Muzeul Ivan Patzaichin și un traseu verde numit „Delta lui Ivan”

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SALAJ
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0