Tigaia este precum vinul, cu cât este mai veche, cu atât este mai bună. Bineînțeles, dacă este curățată corespunzător după fiecare folosire. Dacă tigăile îți dau bătăi de cap atunci când vine vorba de spălarea lor, iată cum le poți curăța în 10 secunde cu un minimum de efort, folosind ingrediente naturale.
O tigaie bună, care nu lipește, este perfectă pentru a face repede clătite delicioase, sau pentru a prepara sosuri gustoase, un mic dejun consistent sau alte preparate culinare însă, devine neprietenoasă atunci când trebuie curățată. Fiind pretențioase, tigăile au nevoie de o atenție deosebită, spre deosebire de farfurii de exemplu. Pentru a nu le distruge arma magică - stratul care nu lipește mâncarea - poți încerca această metodă simplă.
Evident, vei avea nevoie de o tigaie murdară, sare și ulei de măsline. Tot ce trebuie să faci este să întinzi sarea pe toată suprafața tigăii, să adaugi ulei de măsline și să `masezi` ușor. La final, clăteste cu apă caldă și sterge cu un prosop de bucătărie. Tigaia va rămâne curată, fără urme de grăsime sau mâncare uscată.
Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește-ne pe Facebook pentru a afla mai multe noutăți. Dă Like paginii noastre printr-un click aici!
Sursa foto: ://casa.acasa.ro/amenajarea-casei-44/6-ponturi-pentru-ingrijirea-tigailor-din-teflon-166108.html