Crostini cu vinete, brânză de capră şi busuioc
Ingrediente
12 felii de pâine prăjită
2 vinete mici, tăiate felii
350g de roşii cherry, taiate în felii subţiri
130g brânză de capră
1 mână frunze de busuioc, tăiate
10 căţei de usturoi, curăţaţi şi tăiaţi mărunt
ulei de măsline
Mod de preparare
1. Vinetele se prăjesc uşor în ulei de măsline, pe ambele părţi.
2. Fiecare felie de pâine se freacă cu puţin usturoi, apoi se stropeşte cu câteva picături de ulei de măsline şi se aşază pe fiecare în parte câte o felie de vânătă. Deasupra vinetelor se presară bucăţele de usturoi, apoi feliuţe de roşii, busuioc, încă un strat de usturoi, iar la final o felie de brânză de capră şi câteva picături de ulei de măsline.
Sursa foto: goodfood.ro