Coşuleţe cu pancetta
Gustări delicioase de care sa vor bucura prietenii tăi
Ingrediente
70g de pancetta, tăiată cuburi
4 cepe verzi, tocate fin
4 ouă bătute
25g de parmezan, ras fin
25g de unt topit
3 foi de plăcintă, tăiate în pătrate cu latura de 8cm
Mod de preparare
1. Se încinge cuptorul la 190° C/gaz 5. Se prăjeşte pancetta într-o tigaie nonaderentă până îşi lasă grăsimea. Se adaugă ceapa şi se prăjeşte până se înmoaie. Se lasă la răcit, apoi se pune într-un castron cu ouăle şi brânza. Se asezonează şi se amestecă bine.
2. Se ung cu unt două tăvi mici de brioşe cu câte 12 găuri. Se iau trei-patru bucăţi de aluat şi se aşază una peste alta, astfel încât să formeze o stea. Se ung cu unt şi se aşază într-o gaură de brioşă pentru a forma o cupă de aluat. Se repetă până se umplu toate găurile. Se împarte amestecul între ele şi se dau la cuptor 15-20 de minute până sunt rumene.
Sursa foto: goodfood.ro