Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Lifestyle
 
FASHION FEMEI
Adaugat: 21 Aprilie 2015    Actualizat: 21 Aprilie 2015

     Deja de mai mult timp, blugii au devenit cele mai populare haine din lume. Copii si adolescenti, tineri si persoane in varsta – blugi sunt purtati de toti, fara exceptie. Probabil blugii, sunt cele mai practice haine, ei nu au nevoie de ingrijire deosebita, acestia sunt versatili si pot fi usor combinati cu orice, sunt vesnici si nu vor iesi niciodata din moda. Cineva are doar o pereche de blugi, care de mai multi ani sunt o parte integranta a stilului normcore, altii au zeci de blugi diferiti in garderoba si in fiecare sezon lista se completeaza si se actualizeaza cu modele noi si trendy. Astazi vom dedica un articol pentru cei care doresc sa stie ce fel de blugi de dama sunt la moda in primavara si vara anului 2015.

Blugi boyfriend la moda 2015

     Daca cei din jur au impresia ca ati imbracat blugii iubitului dvs, inseamna ca ati facut totul corect. La moda sunt blugii boyfriend, modele largi cu talia joasa, décor haotic sub forma unor rupturi si decupaje. Pe parcursul ultimelor sezoane, blugii boyfriend cu incredere cuceresc tot mai multe garderobe feminine. Brandul Dsquared² nu inceteaza sa ne bucure cu tot mai multe variatii de astfel de blugi.

Blugi din tipuri de materiale combinate primavara-vara 2015

      O noua tendinta a sezonului destul de interesanta sunt hainele din tipuri de materiale combinate. Astfel de blugi pentru femei sunt un must have al sezonului. Va prezentam atentiei blugi incredibil de feminini si delicate de la Alberta Ferretti unde puteti observa o trecere lenta din denim in partea de sus in sifon in partea de jos a acestora plus flori care sunt atat de populare in acest sezon. Brandul Greg Lauren ne prezinta blugi total diferiti de cei ai Albertei Ferretti. Acestia sunt din nou blugi din tipuri de materiale combinate insa de aceasta data, denimul albastru este combinat cu kaki, si daca partea de sus a blugilor este executata in stil classic, atunci partea de jos este ceva intre stilul safari si military. De asemenea in imagini sunt prezentate modele foarte neobisnuite de blugi de la brandul Leonard, pantaloni asimetrici albi-albastrui din denim subtire si iarasi decorul-florile.

Blugi scurti si indoiti primavara-vara 2015

     Marca fantastica Gucci in acest sezon pune pariu pe blugii clasici albastri indoiti. Detaliile necesare – dunga, talia medie si cureaua impletita din piele maro. Brandul renumit de haine de blugi 6397, ofera, de asemenea, o versiune mai mult sau mai putin clasica de blugi, dar de data aceasta fara indoituri – doar blugi scurtati. De asemenea, in imagini, sunt prezentati blugii-banana de la Fendi.

Blugi skinny la moda primavara-vara 2015

      Acum jumatate din fashioniste vor rasufla usurate, iar cealalta jumatate vor plange amarnic insa asta e – blugii skinny incet dar sigur parasesc podiumurile de moda. Noi ne grabim sa va linistim putin: in aceasta primavara si vara, acestia inca se vor bucura de popularitate, in schimb sezonul care vine, conform prognozelor stilistilor, va trebui sa cautam ceva diferit. In imagini sunt prezentate modele de blugi skinny pt femei de la brandurile Pam & Gela si 6397.

Blugi evazati primavara-vara 2015

      Nu este o noutate ca la crearea colectiilor pentru primavara-vara 2015, foarte multi designeri au cautat inspiratie in anii ’70. Si de ce nu, doar blugii evazati sunt un simbol aprins al acelor timpuri. Blugii evazati sunt si astazi la moda. Evazati de la genunchi sau de la sold, alegeti ceea ce vi se potriveste mai mult si care va vor face figura mai eleganta si mai supla. In imagini vedeti modele de la Anna Sui, Karen Walker, Kenzo.

Blugi la moda cu decoratii primavara-vara 2015

      Margele, capse, paiete, insertii din dantela, ecusoane – la moda sunt decoratiuni foarte diferite! Regula principala este ca nu exista reguli! Combinati ceea ce la prima vedere este de nepotrivit, nu va fie teama sa mergeti prea departe cu cantitatea, puneti imaginatia in miscare, experimentati, bucurati-va de rezultat! In imagini sunt prezentati blugi de lux de la Dolce & Gabbana, Gucci, Jean Paul Gaultier, Toga.

 

Blugi clasici la moda primavara-vara 2015

      Populari in acest sezon vor fi si blugii clasici albastri sau albastri inchisi la culoare, cu talie inalta sau medie. Intr-adevar, astfel de blugi stricti sunt elemente destul de complexe ale garderobei, insa pentru cei care au bun gust si un simt innascut de stil, nu va fi greu sa creeze seturi uimitoare cu blugi clasici. In imagini sunt modele de la Bottega Veneta, Coach, Maison Martin Margiela, Toga.

 

Blugi rupti la moda primavara-vara 2015

      In acest sezon, vor fi relevanti si blugii rupti iar rupturile pot fi atat haotice, cat si aranjate ordonat. Totusi, noi recomandam sa se acorde prioritate asimetriei, pentru ca la randul sau, aceasta este, de asemenea, una dintre tendintele ostentative ale sezonului primavara-vara 2015. Nu trebuie sa uitam si de blugii rupti in genunchi care vor fi si ei la moda. Va prezentam mai jos modele de blugi rupti de la Greg Lauren, Iro.

Salopete din blugi la moda primavara-vara 2015

     Unii designeri recomand cu tarie sa achizitionam in acest sezon o salopeta la moda si confortabila din blugi. Printre ei, Karen Walker, Leonard, Sonia Rykiel. E timpul sa spargem stereotipurile precum ca salopetele din blugi sunt articole vestimentare create exclusiv pentru femeile insarcinate. Aceste salopete din blugi elegante si practice, combinate cu un top la moda sau o bluza la moda – o optiune perfecta pentru o vara 2015 activa!

sursa foto: www.xmodax.com


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Cum testezi produsele de îngrijire a pielii ca să eviți alergii sau iritații
Testarea produselor de îngrijire a pielii, mai ales în cazul persoan...
 
Moduri simple și rapide de a găti ouăle când vrei să slăbești
Studiile au dovedit că ouăle nu sunt un aliment nociv, ci din contr...
 
Cinci lucruri interesante pe care nu le știai despre banane
De ce cresc bananele în forma curbată?
 
Patru modele de tricouri esențiale pentru garderoba de primăvară
Tricoul este un element de bază pentru orice ținută și nu trebuie ...
 
Ce este metoda de spălare a părului Co-wash și de ce o recomandă specialiștii
Această nouă tehnică te va ajuta să ai un păr frumos și străluc...
 
Avantaje ale friteuzei cu aer cald
Toate aparatele de bucătărie au avantaje și dezavantaje.
 
Trei ingrediente eficiente pentru pielea din jurul ochilor
Cremele pentru zona din jurul ochilor au un rol foarte important în m...
 
Sfaturi practice legate de mașina de spălat
Iată câteva lucruri care te vor ajuta să păstrezi hainele mai frum...
 
 
 
 
EDUCATIE
 
Deca, despre testarea antidrog în școli: Trebuie să existe un program național, accesibil din punct de vedere al costurilor

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
De la anul va intra în vigoare obligativitatea colectării textilelor. Prețul hainelor ar urma să crească

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
FASHION FEMEI
 
Patru modele de tricouri esențiale pentru garderoba de primăvară

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
A început Târgul Primăverii la Arad – Program de vizitare
ARAD
» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BISTRITA NASAUD
 
O nouă parcare se amenajează în Bistrița: „Continuăm în ritm susținut...”

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL ARAD
 
Șeful CJ Arad, despre modernizarea drumului Mâsca-Măderat-Arăneag: Le putem arăta oamenilor că muncim și în această zonă a județului

» 17 Aprilie 2024 | Comentarii 0