Alimentația de zi cu zi este foarte importantă pentru aspectul pielii noastre. Pentru a preveni apariția aspectului neplăcut de coajă de portocală, sau pentru a scăpa de el, trebue să avem grijă ce fel de alimente consumăm.
Citricele – lămâile, portocalele, grefele ajută la eliminarea toxinelor din organism și la echilibrarea pH-ului pielii. Putem folosi zeamă de lămâie în salate sau putem consuma suc proaspăt de portocale și grefe; efectele nu vor întârzia să apară.
Sfecla roșie – conține licopen, un pigment cu putere antioxidantă care îmbunătățește arderile la nivel celular. Sfecla roșie mai conține potasiu și vitaminele A și E, care ajută la menținerea sănătății pielii.
Carnea albă și peștele – proteinele acestui tip de carne au efect diuretic. Sunt molecule grele care scot apa din fluxul sanguin, aceasta fiind mai apoi eliminată prin urină. Au efect invers sării, care reține apa în organism.
Castravetele – conține mult potasiu, unul dintre cele mai bune diuretice naturale. Elimină apa din organism și este prietenos cu silueta din cauza numărului redus de calorii pe care îl conține. Ananasul este, de asemenea, un bun diuretic și bogat în potasiu.
Broccoli – conține acid alfa lipoic, un antioxidant care este solubil în grăsimi. Astfel, compusul pătrune repede în membrana celulară, protejează organismul de radicalii liberi și favorizează metabolismul celular al glucozei. De asemenea, broccoli conține vitamina C care stimulează tranzitul intestinal.
Oțetul de mere – câteva picături de oțet de mere acționează ca tonic digestiv, elimină toxinele din corp și excesul de apă.
Sursa foto: ://www.google.com/search?q=alimente+contra+celulitei&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwji2t3nopzfAhWI66QKHUY1Dw0Q_AUIDigB&biw=1920&bih=938#imgrc=eOPtBkXjefOo9M: