Ouăle de prepeliţă sunt cunoscute pentru efectele lor benefice şi, deşi nu ar părea, au mai mulţi nutrienţi decât ouăle de găină, aşa că nu ezita să le foloseşti pentru aperitive festive. Se potrivesc de minune cu sparanghelul şi roşiile cherry uşor sotate. În locul sosului de muştar, poţi să foloseşti câteva picături de cremă de oţet balsamic.
Ingrediente
1 caserolă ficat de pui (aproximativ 400-500g)
60g de unt
1-2 căţei de usturoi
câteva frunze de busuioc
100g de stafide
câteva linguri de vin (alb sau roşu,de preferat dulce)
100ml de smântână lichidă
1 baghetă cu coaja crocantă sau nişte croasanţi proaspeţi, pentru servit
sare, piper
Continuând să utilizați site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru a îmbunătăți navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului și a asista la eforturile noastre de marketing. Sunt de acord