Ingrediente:
800 g file de somon
200 ml vin alb dulce
piper boabe
sare
2-3 lamai
o crenguta rozmarin verde
3buchetele sparanghel
300 g ciuperci
400 g cartofi
ulei
patrunjel verde
Ingrediente:
• 1 cană de făină albă
• 3/4 cană făină de grâu integrală
• 3 linguri de zahăr brun
• 1 lingură praf de copt
• 1/2 linguriță de sare se mare nerafinată
• 2 sfecle medii, coapte și făcute piure (aproximativ 3/4 cană)
• 1+1/4 cană de lapte
• 1/3 cană de iaurt simplu grecesc
• 1 ou mare
• 3 linguri de unt nesărat, topit
• 1 linguriță de extract de vanilie
Continuând să utilizați site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru a îmbunătăți navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului și a asista la eforturile noastre de marketing. Sunt de acord