Ingrediente:
- un sfert de cana de ulei de masline
- o lingura de otet de vin rosu
- o ceapa rosie mica, tocata marunt
- un catel de usturoi, tocat marunt
- o lingurita de mustar Dijon
- un sfert de lingurita de sare
- un varf de piper negru
- 2 manunchiuri de patrunjel (cam 5 cani de frunze)
- 2 manunchiuri de hasmatuchi (care este doar un alt sortiment de patrunjel "cret")
- un sfert de cana de arpagic proaspat
Pe muntele Olimpului, placerea mancarurilor savuroase era intrecuta doar de placerea de a se juca cu destinele bietilor muritori... dar intr-o zi, din pura mila a zeilor, un om a putut fura intr-o tolba nectarul zeilor: o salata greceasca divina!
Continuând să utilizați site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru a îmbunătăți navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului și a asista la eforturile noastre de marketing. Sunt de acord