Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Administratie
 
STIRI JUDETUL DAMBOVITA
Adaugat: 16 Martie 2021

        Acțiunea și comunicatul de presă al senatorului USR-PLUS Dragoș Popescu, cu privire la restaurantele din Târgoviște, au creat un val de reacții la adresa acestuia. USR-istul a fost criticat dur pentru că a afirmat că restaurantele din Centru Vechi „fentează legea” și, mai mult decât atât, el a mers `în control` să vadă dacă localurile respectă prevederile autorităților, iar acolo unde a crezut de cuviință, a chemat poliția pentru a aplica amenzi.

 

        Modul în care senatorul USR-PLUS a ales să `sprijine` această industrie grav afectată de pandemie, sub o așa-zisă dorință de a nimici coronavirusul, nu a fost deloc privit cu ochi buni de către patronii de restaurante din Centrul Vechi al municipiului Târgoviște, care l-au numit „senatorul turnător”.

 

        „Senatorul TURNĂTOR. În încercarea penibilă de a-și face imagine, un membru al Senatului României, Dragoș Popescu, senator de Dâmbovița, își trage un autodenunț pe pagina de Facebook. A simțit nevoia să ne informeze că este un turnător și face trafic de influență. Acesta încearcă să pună pe umerii noștri, ai celor care deținem restaurante în Târgoviște, numărul în creștere de cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19. Ne acuză de `fente` și de iresponsabilitate privind măsurile pe care trebuie să le respectăm în scenariul roșu. 

 

        Lipsit de orice moralitate și cu o nesimțire ieșită din comun, acesta ne spune cum a apelat direct subprefectul și i-a cerut să convoace o ședință cu toate direcțiile și instituțiile statului. Apoi, ne spune cum le-a asmuțit pe noi. Ne mai spune cum s-a folosit de funcție (practic a făcut trafic de influență și un abuz grosolan de putere) și a pus subprefectul sub presiune ca să își arate el mușchii. 

 

        Funcția pe care o deține în Senatul Românie nu îi permite o asemenea acțiune. Nu îi permite să-și sune colegii de partid, pentru ca apoi aceștia să pună presiune aiurea pe instituțiile statului. Putea face presiuni pe un membru al guvernului, dar nu el, în calitate de senator. Prefectura este subordonată guvernului, nu senatului. Era îndeajuns un avertisment venit din partea DSP sau al poliției și, cu siguranță, noi ne aliniam toți. 

 

        ``Ca simplu cetățean``… În primul rând, nu înțeleg cum ai ajuns în Târgoviște și pe ce drum ai călătorit. Nu ai văzut că DN 71 e varză?! Ești chior? Ai habar câte accidente sunt pe acest drum și câți oameni suferă din cauza rănilor sau mor? Câte interpelări ai avut la ministrul Transporturilor pe acest proiect? Nu înțeleg cum îndrăznești să deschizi un subiect despre HORECA în condițiile în care ministrul Economiei îți este coleg de partid și doar câteva firme din Dâmbovița (le numeri pe degete) au primit sprijinul financiar promis de guvern (din fonduri UE) pe măsura 2?!

 

        Ne amăgiți de un an cu sprijinul vostru, însă, în schimb, ne puneți popriri pe conturi. Despre aceste probleme nu spui nimic? O postare cu ce legi vrei tu să reformezi, în sprijinul democrației și al bunăstării noastre, nu simți nevoia să pui?! Ceva proiecte pentru județ nu ai?! Ținând cont de toate cele de mai sus, dar și de altele, pentru mine ești doar un turnător avid de imagine și cam atât. Dă-ți demisia!” a transmis, potrivit dbonline.ro, Alexandru Șerban, patron al restaurantului Belvedere din Târgoviște.

 

        Acesta nu este singurul care a reacționat la ceea ce a făcut USR-istul Dragoș Popescu; alți patroni de localuri din Târgoviște au spus că un „senator adevărat ar trebui să gândească la alt nivel” și nu să se folosească de „metehnele USR-iste de a striga `Hoții` (noi știind foarte bine cine este cel care strigă…)”, pentru a distruge HORECA. Dragoș Popescu a reușit, în acest fel, doar să devină „reclamangiul statului”.

 

 

Citește și: Vom putea merge la biserică de Paște? Răspunsul lui Arafat!

 

 

Urmărește-ne pe Facebook dacă ți-a plăcut articolul. Dă Like paginii noastre pentru a afla mai multe noutăți sau descarcă aplicația gratuit din Google Play!

 

 

Sursa foto: ://adevarul.ro/locale/targoviste/senator-usr-plus-luat-vizor-retelele-sociale-s-a-laudat-trimis-politia-inchida-restaurantele-sa-ti-rusine-turnatorule-1_604f647f5163ec4271eb4ad9/index.html


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
O nouă parcare se amenajează în Bistrița: „Continuăm în ritm susținut...”
Primarul municipiului Bistrița a semnat un nou contract pentru proiec...
 
Primarul Chisăliță: Moldova Nouă, în plină dezvoltare!
Foarte multe proiecte de investiții se vor termina în acest an, în ...
 
Primăria Solovăstru a scos la licitație un proiect pentru modernizarea mai multor străzi din comună
Peste 6,5 milioane de lei vrea să investească Primăria Solovăstru ...
 
Consiliul Local Brașov a decis mărirea plafonului de venit care dă drept la transport gratuit pensionarilor
De la 1 mai, mai mulți seniori brașoveni vor putea circula gratuit c...
 
Primăria Mănești a obținut finanțare pentru extinderea rețelei de apă și canalizare
„Suntem mulțumiți că am reușit să accesăm această finanțare ...
 
Primăria Satu Mare anunță începerea acțiunilor de dezinsecție
La Satu Mare, săptămâna viitoare vor începe acțiunile de dezinsec...
 
14,5 kilometri de drum județean au fost inaugurați în Harghita
Drumul face legătura între Sânmartin – Cinod – Eghersec.
 
Șeful CJ Arad, despre modernizarea drumului Mâsca-Măderat-Arăneag: Le putem arăta oamenilor că muncim și în această zonă a județului
A început asfaltarea drumului Mâsca-Măderat-Arăneag.
 
 
 
 
INTERNATIONALE
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
Deca, despre testarea antidrog în școli: Trebuie să existe un program național, accesibil din punct de vedere al costurilor

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
FASHION FEMEI
 
Patru modele de tricouri esențiale pentru garderoba de primăvară

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
A început Târgul Primăverii la Arad – Program de vizitare
ARAD
» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BISTRITA NASAUD
 
O nouă parcare se amenajează în Bistrița: „Continuăm în ritm susținut...”

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL ARAD
 
Șeful CJ Arad, despre modernizarea drumului Mâsca-Măderat-Arăneag: Le putem arăta oamenilor că muncim și în această zonă a județului

» 17 Aprilie 2024 | Comentarii 0