Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Administratie
 
STIRI JUDETUL SUCEAVA
Adaugat: 16 Februarie 2019

      Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava și, de asemenea, președinte al Consiliului Județean, este nemulțumit de faptul că actuala guvernare a respins, unul după altul, amendamentele depuse de Partidul Național Liberal care vizau dezvoltarea județului Suceava. Deși spera la o „minimă decență” din partea actualei puteri, în ceea ce privește alocarea de fonduri pentru Suceava, liberalul a rămas dezamăgit de faptul că PSD a uitat și a abandonat județul. 

 

      Flutur consideră că „sucevenii trebuie să știe că actuala majoritate creată în jurul PSD a votat împotriva acordării de sprijin primăriilor afectate de creditul pentru proiectul `Suceava utilități și mediu la standarde europene`, împotriva construirii unui spital de copii la Suceava, împotriva construirii unei săli polivalente la Suceava, sală de care Suceava are foarte mare nevoie, pentru că merităm să fim la nivelul orașelor mari, Constanța, Cluj, etc.”

 

      „Au votat împotriva fondurilor necesare efectuării unor lucrări de reabilitare a obiectivelor afectate de inundații în 2018 (...). Au votat împotriva tronsonului 2 al pârtiei de schi de pe Rarău, deși PSD anunța la inaugurarea pârtiei că va aloca fonduri pentru continuarea lucrărilor. De asemenea, județul Suceava rămâne fără magistrala de gaz Pojorâta-Vatra Dornei. Dar au votat și împotriva realizării de magistrale spre Marginea-Rădăuți, Salcea-Liteni-Dolhasca, Berchișești-Drăgoiești-Moara și fără rețele de distribuție în 50 de localități, cu 80.000 de gospodării. Au votat împotriva amendamentelor pentru rezolvarea problemelor de infrastructură rutieră, împotriva alocării de bani pentru modernizarea drumului Roman-Suceava-Siret, a drumului Suceava-Adâncata-Dorohoi, împotriva continuării modernizării DN 17B pe Valea Bistriței și a lucrărilor pe DN 17A, pe tronsonul Câmpulung-Sadova-Sucevița, și pe DN 2E, pe tronsonul Plătinoasa-Marginea” explică liberalul. 

 

      Președintele PNL Gheorghe Flutur atrage atenția asupra voturilor negative față de proiectele ce vizează lucrări la drumurile naționale și județene. De asemenea, s-a respins înființarea punctului de trecere a frontierei de la Izvoarele Sucevei, precum și alocarea de bani primăriilor din Solca și Broșteni pentru a ajuta unitățile medico-sanitare de acolo.

 

      Totodată, majoritatea PSD a votat împotriva amendamentelor referitoare la centurile ocolitoare din județ, inclusiv pentru acordarea de fonduri în vederea începerii studiilor la centura 2 a Sucevei. „La final am tras o concluzie tristă față de toate aceste voturi împotrivă. Suceava este abandonată, uitată și izolată” iar cei care au votat împotriva amendamentelor vitale pentru dezvoltarea județului sunt membrii PSD „și nu este prima dată când PSD face așa ceva” afirmă Flutur.

 

 

Sursa foto: ://www.antena3.ro/politica/sotia-lui-gheorghe-flutur-a-murit-ea-suferea-de-mai-multi-ani-de-o-boala-incurabila-181730.html


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Un Centru pentru Persoane Vârstnice și 16 stații de încărcare a mașinilor electrice, cele mai noi investiții care se vor face în Câmpina
Două investiții extrem de importante se vor face la Câmpina.
 
Situație cu iz penal la Piața Centrală din Câmpina. Consilier local: Domnule viceprimar, raportul ăsta e un fals!
La ultima ședință a Consiliului Local Câmpina s-a discutat despre ...
 
Școala Gimnazială din Arcani va fi reconstruită din temelii
Este unitatea de învățământ cea mai afectată de seismele din jud...
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor
„Printr-un transport mai sigur se reduc diferențele și discrepanț...
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș
S-a lansat licitația pentru proiectul „Modernizare Bulevard Mihai V...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Curiozități și superstiții despre magnolii - florile feminității

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
În mai se inaugurează Muzeul Ivan Patzaichin și un traseu verde numit „Delta lui Ivan”

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SALAJ
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0