Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Administratie
 
STIRI JUDETUL SUCEAVA
Adaugat: 17 Septembrie 2018

Comentarii 0 Comentarii

      Daniel Cadariu, senator PNL de Suceava, cere demiterea ministrului Transporturilor, Lucian Șova, deoarece ``au fost refuzați bani europeni pentru Autostrada Montană Iași - Târgu Neamț - Târgu Mureș. Este un dezastru. S-a umplut paharul. După ce în 2017 s-a tăiat 47% din bugetul Ministerului Transporturilor, acum se refuză bani europeni. Inadmisibil! Se impune un lucru de bun simț, demiterea ministrului Transporturilor.`` transmite liberalul.

 

      Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, a confirmat recent ``dezastrul``, iar, conform liberalului, aceasta a dezvăluit strategia falimentară a Guvernului cu privire la infrastructură, spunând că în momentul de față există doar un singur proiect de infrastructură mare depus spre finanțare. 

 

      ``Corina Crețu declara zilele trecute că a făcut de mai multe ori apel la Guvernul României să depună proiecte de infrastructură spre finanțare și că infrastructura de transport e marea problemă. Deocamdată se cheltuie bani pe proiecte fazate, restante din exercițiul financiar anterior, dar începând din 2019 va exista riscul de a pierde bani dacă nu se vor genera cereri de plată și, de asemenea, facturi pentru a plăti mari proiecte de infrastructură. Nimeni nu obligă România cu privire la ce proiecte să fie finanțate cu bani europeni. Depinde doar de cei care concep proiectele cum se folosesc acești bani.`` a declarat Cadariu.

 

      Proiectele de infrastructură din județul Suceava, din Regiunea de Nord-Est și din toată Moldova, precum și proiectul centurii Sucevei, centurii Rădăuțiului, proiectul DN 18 Iacobeni - Borșa, proiectul DN 2 tronsonul Siret-Suceava-Roman, și multe altele, au fost amintite de senatorul PNL de Suceava care a subliniat că acestea au fost tratate ``incalificabil și inadmisibil``.

 

      ``Domnul ministru s-a `remarcat` pe perioada întregului mandat doar prin declarații năucitoare, cum ar fi cea în care spune că dacă o să avem autostrăzi, o să avem salarii mari și multinaționalele vor pleca către alte zone fără autostrăzi, sau că vom putea circula pe centură ``când va fi gata``, ``se va circula pe autostrăzile ce vor fi recepționate`` și s-a `jucat` cu carioca, făcând autostrăzi, pe hârtie. (...) Guvernul a fost surd la apelurile făcute de parlamentarii din zonă, la strigătul societății civile. (...) Este deja prea mult. Se impune o minimă și decentă recunoaștere a incompetenței, a unei politici falimentare cu consecințe antiromânești - demisia sau demiterea. Este cât se poate de clar. Pentru acest dezastru, cei responsabili trebuie să plece. Ca minimă măsură se impune demiterea ministrului Transporturilor.`` transmite Daniel Constantin Cadariu, senator PNL de Suceava.

 

 

Sursa foto: //www.svnews.ro/senatorul-cadariu-ii-solicita-premierului-dancila-sa-l-demita-pe-ministrul-transporturilor/158933/


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Primarul Adrian Dobre: Ploieștenii nu vor plăti mai mult la căldură
Propunerea primarului municipiului Ploiești privind subvenționarea g...
 
Adrian Dobre: Avem nevoie de administrație liberală. Proiectele Ploieștiului de peste 190 de milioane de euro pe fonduri europene stau uitate intenționat prin nu știu ce sertare
Primarul municipiului Ploiești a participat la Liga Aleșilor Locali ...
 
Primarul Adrian Dobre: Majoritatea toxică formată din PSD-ALDE care a frânat dezvoltarea orașului, a fost sancționată de ploieșteni
Într-o postare pe contul de socializare, primarul Adrian Dobre se dec...
 
Prefectul de Mehedinți, vești rele pentru locuitori
„Târgurile rămân închise pentru porci”
 
Ilie Bolojan dorește dezvoltarea Aeroportului Oradea
„Au avut trei ani la dispoziție nu să facă comentarii, ci să fac...
 
În sfârșit, din martie anul viitor, locuitorii din comuna Doba se vor putea racorda la rețeaua de gaze
Au început lucrările de racordare a satelor Doba și Păulian din Sa...
 
La inițiativa liberalului Cristian Miclău, centrul istoric și luciul Cernei vor fi valorificate
Primarul Cristian Miclău, membru al Partidului Național Liberal, a l...
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Baia Sprie vor fi înlocuite
Stațiile care deservesc mijloacele de transport în comun din orașul...
 
 
 
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
 
Primarul Adrian Dobre: Majoritatea toxică formată din PSD-ALDE care a frânat dezvoltarea orașului, a fost sancționată de ploieșteni

» 12 Noiembrie 2019 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BOTOSANI
 
Botoșani în beznă sâmbătă seară. „În mod absolut suspect, avaria a coincis și cu intervalul orar în care în secțiile de votare din tot orașul se recepționau butelinele de vot”

» 11 Noiembrie 2019 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GALATI
 
Primarul din Galați se laudă că a plantat un copac în oraș după ce a tăiat alte zeci

» 10 Noiembrie 2019 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Regulament nou la Primăria Iași: Persoanele condamnate vor rămâne fără titlul de „Cetățean de Onoare”

» 09 Noiembrie 2019 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL HARGHITA
 
Mai multe localități din Harghita primesc sprijin financiar de la Consiliul Județean

» 08 Noiembrie 2019 | Comentarii 0