Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Administratie
 
STIRI JUDETUL SUCEAVA
Adaugat: 02 Iulie 2018

Comentarii 0 Comentarii

      Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu observa cu mahnire trocul pe care l-a facut PSD Suceava cu Liviu Dragnea in schimbul unor functii. Conducerea PSD a dat la o parte interesele sucevenilor si a cedat onorea si demnitatea. „PSD a devenit o oligarhie roşie ahtiată după bani, funcţii şi privilegii. Statul Paralel este o invenţie grotescă, dar Statul Mafiot este o realitate sumbră livrată de Liviu Dragnea. La fel ca Nicolae Ceauşescu, al cărui demn continuator este, Liviu Dragnea vrea puterea totală doar pentru el, în detrimentul naţiunii şi al interesului general”, afirmă deputatul liberal.

 

      In urma votului împotriva moţiunii de cenzură initiate de opoziţie, reactia deputatului liberal a fost una foarte dura, catalogand refuzul de a vota favorabil drept „o rezoluţie de susţinere totală a condamnatului Liviu Dragnea”, preşedintele PSD care se dovedeste a fi “conducatorul” celui mai incompetent Guvern al României din toate timpurile. Declaratia deputatului continua cu critici la adresa Codului Penal - care a devenit Codul Penalilor, creşterea economică pe primul trimestru din 2018 este zero, iar ROBORUL a trecut de 3%. Mai mult : “De la Bruxelles a venit vestea că PSD sabotează constant regiunea Moldovei: Uniunea Europeană pune la dispoziţia României fonduri pentru construcţia de autostrăzi, inclusiv pentru cele din regiunea Moldovei, dar Guvernul PSD refuză să depună proiectele”, declară Bogdan Gheorghiu.

 

      Se pare ca PSD Suceava pierde din evidenta ca adevarata sursa a puterii social-democrate nu este Liviu Dragnea, ci electoratul sucevean. Acestia au votat cu PSD in speranta ca vor vedea autostrazi in Moldova, sosele de centura, investitii care sa genereze noi locuri de munca si o dezvoltare prin programe guvernamentale. Din pacate nu au primit mai nimic. „Electoratul sucevean a aşteptat de la PSD Suceava autostrăzi în Moldova, şosea de centură, investiţii consistente guvernamentale şi private, programe guvernamentale de creare de noi locuri de muncă, împăduriri masive, toalete moderne şi apă caldă în şcolile de la ţară, noi facultăţi şi specializări la universitatea suceveană, cămine studenţeşti noi, cartiere ANL moderne pentru tineri, o administraţie publică suplă şi eficientă, o imagine puternică şi demnă a României în lume”, consideră Bogdan Gheorghiu.. ”Liviu Dragnea îşi cere scuze infractorilor din penitenciare pentru că nu a reuşit să-i elibereze încă. Iar PSD Suceava este în totalitate solidar cu Liviu Dragnea, iar nu cu sucevenii cinstiţi. Între Europa şi Teleorman, PSD Suceava a ales Teleormanul. Ruşine, PSD Suceava”, le-a mai transmis deputatul PNL social-democraţilor suceveni.


 


 

Sursa photo: //www.google.ro/search?biw=1920&bih=974&tbm=isch&sa=1&ei=Ntw5W67KJcbewAKF8JX4Bg&q=Bogdan+Gheorghiu+suceava+pnl&oq=Bogdan+Gheorghiu+suceava+pnl&gs_l=img.3...9332.11854.0.12084.12.12.0.0.0.0.99.895.12.12.0....0...1c.1.64.img..0.1.97...0j35i39k1j0i30k1j0i24k1.0.FGJqtB_QqUA#imgrc=ZCsaTueT6A9w-M:


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Creșterea alocației copiilor, un pas în direcția bună
Deputatul PNL de Bistrița-Năsăud, Robert Sighiartău, a transmis un...
 
Grațiela Gavrilescu, acuzată că pune presiune pe membrii PNL
Într-o conferință de presă, primarul Ploieștiului Adrian Dobre, o...
 
„Să nu mai chiulească de la muncă”
Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, îi cere președintelui PSD Liviu...
 
Primarul Adrian Dobre luptă pentru dezvoltarea municipiului
Într-o conferință de presă susținută marți, liberalul Adrian Do...
 
„Ministerul Turismului compromite conștient dezvoltarea județului Caraș-Severin!”
Senatorul PNL de Caraș-Severin, Marcel Vela, a prezentat un răspuns ...
 
„Suceava este abandonată, uitată și izolată”
Președintele Consiliului Județean, liberalul Gheorghe Flutur, se dec...
 
„Guvernul blochează banii românilor care au împrumutat statul”
Senatorul PNL de Dâmbovița, Iancu Caracotă, susține că titlurile ...
 
 
 
 
STIRI JUDETUL VASLUI
 
Zeci de medici de familie din Vaslui primesc mai mulți bani

» 21 Februarie 2019 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
 
Primarul Adrian Dobre luptă pentru dezvoltarea municipiului

» 20 Februarie 2019 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
 
Consilierii PSD-ALDE au respins proiectul privind preluarea terenului de la MApN pentru construirea unui spital la Ploiești

» 19 Februarie 2019 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
 
Grațiela Gavrilescu, acuzată că pune presiune pe membrii PNL

» 19 Februarie 2019 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL DAMBOVITA
 
„Guvernul blochează banii românilor care au împrumutat statul”

» 18 Februarie 2019 | Comentarii 0