Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Administratie
 
STIRI JUDETUL SUCEAVA
Adaugat: 14 Iulie 2018

Comentarii 0 Comentarii

      Angelica Fador, Dumitru Mihălescul, Bogdan Gheorghiu și Ioan Bălan, cei patru deputați PNL de Suceava, au transmis printr-un comunicat de presă că nu pot susține inițiativele legislative propuse de PSD, deoarece fac mai mult rău decât bine românilor.

      Comunicatul de presă comun a venit în urma acuzațiilor făcute de PSD, potrivit cărora aceștia nu au votat Codul Silvic, Codul Administrativ și legea privind exploatările gazelor naturale din platforma Mării Negre.

       „Având în vedere declarația PSD Suceava, prin care suntem acuzați, deputații suceveni, de ipocrizie, nerecunoașterea realității, ignoranță sau naivitate pentru că nu am votat proiectele PSD privind exploatarea gazelor din Marea Neagră, Codul Administrativ sau Codul Silvic, aducem la cunoștință faptul că nu am votat aceste inițiative legislative, cu bună știință și aducem argumente de bun simț, care arată că suntem într-adevăr preocupați, atât de soarta românilor cât și a României și nu putem susține inițiative care fac mai mult rău decât bine românilor.” se arată în comunicatul deputaților de Suceava.

      Despre legea offshore aceștia au spus că, deși este necesară exploatarea gazelor din Marea Neagră, legea trebuia adoptată în urma unui studiu de impact, nu după negocieri purtate de Dragnea în spatele ușilor închise. „Prin legea offshore, PSD și ALDE cresc dependența României de gazul rusesc, alungă investitorii străini și dinamitează interesul de securitate energetică. PSD minte când spune că prin această lege 50% din producție va fi vândută pe platformele de tranzacționare din România, deoarece legea nu împiedică pe nimeni, din exterior, să vină să cumpere gaz din România. De altfel, legea poate avea ca efect retragerea investitorilor străini și implicit pierderea a miliarde de euro de către statul român.” explică deputații.

      În privința modificărilor aduse Codului Silvic, cei patru deputați PNL, au amintit de criza lemnului de foc din 2017, produsă din cauza coaliției PSD-ALDE și au menționat că eventualele schimbări ale Codului nu vor rezolva această situație. „Prin amendamentul adus de PSD și de deputatul Emanuel Havrici, se va întârzia foarte mult exploatarea produselor accidentale, prin impunerea celor două proceduri de licitație pe SEAP și o procedură de licitație pe picior. Lemnul se va deprecia și există riscul infestării arborilor pe picior, în așa fel încât lemnul la populație tot nu va ajunge.” Fostul ministru PSD al apelor și pădurilor, Dorina Pana a votat împotriva acestui proiect și a spus că modificările aduse neglijează total rolul social al pădurii, acela de a ajuta oamenii cu lemn de foc.

       „(...) În aceste condiții este firesc votul dat în Camera Deputaților, în deplin acord cu interesele sucevenilor care ne-au trimis pentru a-i reprezenta și nu pentru a vota legi care, sub o aparență de bună intenție ascund defapt... altceva.” au conchis deputații PNL de Suceava.

 

 

Sursa photo: //www.google.ro/search?q=pnl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjV7OjFlZ7cAhWlLsAKHXhOAv8Q_AUICigB&biw=1920&bih=925#imgrc=C5hI2VSLwf7XNM:


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Primarul Adrian Dobre: Majoritatea toxică formată din PSD-ALDE care a frânat dezvoltarea orașului, a fost sancționată de ploieșteni
Într-o postare pe contul de socializare, primarul Adrian Dobre se dec...
 
A fost semnat contractul de finanțare pentru construirea Grădiniței din strada Poștei. Primarul Ploieștiului: Am promis că educația va fi una dintre priorități și mă țin de cuvânt
Construirea Grădiniței pentru copii cu program prelungit din str. Po...
 
Liviu Voiculescu: Noi nu ne luptăm cu un partid politic, noi ne luptăm cu un întreg sistem
Președintele PNL Olt susține că liberalii nu se luptă doar cu un p...
 
Regulament nou la Primăria Iași: Persoanele condamnate vor rămâne fără titlul de „Cetățean de Onoare”
Primăria Iași dorește retragerea titlului de Cetățean de Onoare a...
 
Primarul din Galați se laudă că a plantat un copac în oraș după ce a tăiat alte zeci
Primarul PSD al Galațiului a postat o imagine pe o rețea de socializ...
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Baia Sprie vor fi înlocuite
Stațiile care deservesc mijloacele de transport în comun din orașul...
 
Mai multe localități din Harghita primesc sprijin financiar de la Consiliul Județean
4,5 milioane de lei au fost distribuiți de CJ Harghita pentru sprijin...
 
Tinel Gheorghe: „Prefectul și subprefectul sunt doi politruci ce au slujit PSD și care trebuie să plece”
Președintele PNL Ialomița susține că prefectul și subprefectul tr...
 
 
 
 
STIRI JUDETUL BACAU
 
Primăria Dărmănești pierde 1,3 milioane lei în procese pe salubrizare

» 19 Noiembrie 2019 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SIBIU
 
Bani europeni pentru pădurile Șelimbărului

» 18 Noiembrie 2019 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL VRANCEA
 
Președintele PNL Vrancea: Poștașii spun oamenilor că nu vor mai primi pensii

» 17 Noiembrie 2019 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL OLT
 
Liviu Voiculescu: Noi nu ne luptăm cu un partid politic, noi ne luptăm cu un întreg sistem

» 16 Noiembrie 2019 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
 
A fost semnat contractul de finanțare pentru construirea Grădiniței din strada Poștei. Primarul Ploieștiului: Am promis că educația va fi una dintre priorități și mă țin de cuvânt

» 15 Noiembrie 2019 | Comentarii 0