Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Administratie
 
STIRI JUDETUL CALARASI
Adaugat: 21 Martie 2019

       Vicepreședintele PSD Călărași, Răzvan Meseșeanu, și-a dat demisia din Partidul Social Democrat după 18 ani de activitate. Pe contul personal de socializare acesta a postat un mesaj în care a explicat de ce a luat această decizie. Meseșeanu nu este singurul care demisionează, săptămâna trecută, alți doi membri PSD au renuțat la funcțiile de consilieri din cadrul Consiliului Local Călărași.

 

       „Sunt 18 ani de activitate în PSD. Voi demisiona! Atât din funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Călăraşi, cât şi din cea de membru. Fac acest gest cu tristeţe şi după o lungă perioadă de gândire. N-am putut trece peste anumite atitudini care au intrat în conflict cu principiile mele de viaţă, cu viziunea mea despre unde trebuie să opreşti compromisurile în politică. Ipocrizia, refuzul de a recunoaşte greşelile, nemaivorbind de încercarea de a le şi elimina, părerea contrară interlocutorului ca dovadă a adversităţii ce i-ai purta-o acestuia, oameni potriviţi pe locuri nepotrivite, sunt elemente care m-au determinat la semnalul de azi. Până la un punct s-ar putea spune că am fost părtaş la ele. Da, aşa este. Nu mă pot dezice de partidul care mi-a oferit susţinere pentru o serie de funcţii în administraţie şi nici nu încerc s-o fac. Spun doar că sunt oameni în acest partid care luptă de prea mult timp în interior, încercând, fiecare după pregătire, experienţă să arate că se mai şi greşeşte; în acest moment apare puroiul politicii româneşti: se încearcă ori marginalizarea individului, ori excluderea sa. 

 

       Nu suportăm să auzim şi să acceptăm şi alte păreri decât ale noastre. Când se va remedia acest aspect, societatea se va însănătoşi. Dacă formulezi ideile în afară, eşti contra partidului, ai fraternizat cu adversarul şi tot aşa… Nu accept să mai intru în aceeaşi ‘oală’ cu toţi cei care gafează, însă mă voi mândri că am fost coleg cu toţi cei care au suportat. Iar pe aceştia din urmă îi îndemn să se gândească bine dacă merită s-o mai facă! Sunt pregătit însă, să răspund pentru ale mele! Am încercat să fiu un mesager mai curajos al celor care gândesc la fel ca mine, dar, din anumite motive, nu au avut cum să îşi exprime opiniile. Cei care mă cunosc ştiu că nu mint şi că nu confund recunoştinţa cu slugărnicia. Membri simpli, cei care aleargă pe străzi în campanii şi-i fac ‘mari’ pe exponenţii politici-de la toate partidele sunt, încă, masă de manevră. Mi-ar plăcea să fie respectaţi, ascultaţi şi să li se încerce rezolvarea problemelor în perioada de 4 ani dintre alegeri şi nu să li se mimeze prietenia cu o lună-două înainte de campanie. 

 

       Probabil voi fi atacat de către aceia care se simt vizaţi de reproşurile mele, interne sau publice, actuale sau foste. Voi milita însă pentru valorile în care cred sub o altă formă. Le mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit, care mi-au fost alături şi care au înţeles că am fost tot timpul o voce a celor care consideră că trebuie să existe o limită în toate. Chiar şi în politică, sau mai ales în politică!” a scris Meseșeanu.

 

 

Sursa foto: ://adevarul.ro/locale/calarasi/vicepresedintele-psd-calarasi-sunt-indignat-nu-s-a-inteles-nimic-erorile-puterii-alte-vremuri-1_58932b8f5ab6550cb80c2c94/index.html

 


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Un Centru pentru Persoane Vârstnice și 16 stații de încărcare a mașinilor electrice, cele mai noi investiții care se vor face în Câmpina
Două investiții extrem de importante se vor face la Câmpina.
 
Situație cu iz penal la Piața Centrală din Câmpina. Consilier local: Domnule viceprimar, raportul ăsta e un fals!
La ultima ședință a Consiliului Local Câmpina s-a discutat despre ...
 
Școala Gimnazială din Arcani va fi reconstruită din temelii
Este unitatea de învățământ cea mai afectată de seismele din jud...
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor
„Printr-un transport mai sigur se reduc diferențele și discrepanț...
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș
S-a lansat licitația pentru proiectul „Modernizare Bulevard Mihai V...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Curiozități și superstiții despre magnolii - florile feminității

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
În mai se inaugurează Muzeul Ivan Patzaichin și un traseu verde numit „Delta lui Ivan”

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SALAJ
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0