Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Administratie
 
STIRI BUCURESTI
Adaugat: 05 Octombrie 2018

      Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea membru PSD, are un comportament abuziv, conform liberalilor; aceștia atrag atenția asupra faptului că edilul nu a luat nicio măsură în anumite situații limită care ar fi dus la adevărate tragedii, și de asemenea a cheltuit sume foarte mari de bani din banii publici.

 

      Cristian Olteanu, președintele PNL Sector 5, îi solicită public primarului Florea să dea explicații și să răspundă acuzațiilor care au uimit opinia publică în ultima perioadă. Iată textul scrisorii deschise:

 

      ``Domnule Primar, 

      Deși nu întâmplător ați câștigat în Sectorul 5 porecla de `Primarul #ZERO`, urmare a absenței oricărui succes notabil în doi ani și jumătate de mandat, ultima perioadă a adus în atenția locuitorilor sectorului nostru o mulțime de situații revoltătoare privind perstația administrației pe care, din păcare, o conduceți. Iată de ce mă întreb, la fel ca și colegii mei din Consiliul Local al Sectorului 5 - la ale căror solicitări nu ați binevoit până acum să răspundeți - dacă veți onora cu clarificări măcar cetățenii și contribuabilii care vă asigură salariile generoase, precum și în ceea ce privește bugetele pe care le risipiți cu dezinvoltură. Iată de ce, în numele acestora, vă somez să răspundeți public la următoarele întrebări:

 

      1. Ce măsuri ați luat pentru limitarea riscurilor de dezastre precum prăbușirea tavanului Școlii Nr. 141, incendiul de la Școala nr, 124 sau de la blocul din Strada Iordache Năstase?

      2. De ce ați inițiat, permis și organizat risipirea a 700.000 de euro din banii locuitorilor Sectorului 5, pentru a fi slăvit de diverși artiști?

      3. De ce nu ați sancționat situațiile anunțate în presă, privind cheltuieli supraevaluate la respectivul eveniment sau servicii neprestare, dintre care aș aminti doar costul de 35.000 de lei pentru o pagină de facebook?

      4. Cu ce drept ați decis mobilizarea copiilor și părinților din școlile și grădinițele Sectorului 5 la un eveniment de cult al personalității?

      5. Este adevărat că cetățenii Sectorului 5 plătesc un gazon montat pe șinele de tramvai la prețuri de 20 de ori mai mari decât cele ale pieței?

      6. În ce bază legală ați cheltuit banii contribuabililor pentru materialul printat și semnat de dvs, care instiga cetățenii împotriva consilierilor opoziției PNL din Consiliul Local?

 

      Sperând că măcar în al doisprezecelea ceas vă veți trezi la realitatea dură pe care o perpetuați pentru locuitorii care v-au votat, vă somez să lămuriți toate aceste aspecte opiniei publice îngrijorate de incompetența administrației pe care o conduceți. De asemenea, cer public Curții de Conturi declanșarea unui control la Primăria Sectorului 5 și la instituțiile subordonate pentru a verifica problemele semnalate de consilierii locali liberali și de către presă.``

 

 

Sursa foto: https://www.news.ro/politic-intern/daniel-florea-catre-ecaterina-andronescu-astazi-ati-demonstrat-de-ce-sunteti-un-fost-sunt-profund-mahnit-si-revoltat-ca-ati-ajuns-azi-o-portavoce-a-adversarilor-nostri-politici-1922405714582018082018348375


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Un Centru pentru Persoane Vârstnice și 16 stații de încărcare a mașinilor electrice, cele mai noi investiții care se vor face în Câmpina
Două investiții extrem de importante se vor face la Câmpina.
 
Situație cu iz penal la Piața Centrală din Câmpina. Consilier local: Domnule viceprimar, raportul ăsta e un fals!
La ultima ședință a Consiliului Local Câmpina s-a discutat despre ...
 
Școala Gimnazială din Arcani va fi reconstruită din temelii
Este unitatea de învățământ cea mai afectată de seismele din jud...
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor
„Printr-un transport mai sigur se reduc diferențele și discrepanț...
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș
S-a lansat licitația pentru proiectul „Modernizare Bulevard Mihai V...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Curiozități și superstiții despre magnolii - florile feminității

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
În mai se inaugurează Muzeul Ivan Patzaichin și un traseu verde numit „Delta lui Ivan”

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SALAJ
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0