Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Administratie
 
STIRI JUDETUL HUNEDOARA
Adaugat: 12 Ianuarie 2023

        Primarul comunei Vețel, Ioan Hențiu, a vorbit despre proiectele care sunt în desfășurare în localitate sau care au primit aprobare pentru a fi finanțate și ulterior implementate. 

 

        Edilul a transmis că se încearcă obținerea de fonduri extrabugetare din toate sursele pentru a „dezvolta comuna pe fiecare segment în parte”. Spre exemplu, s-a aprobat un proiect prin PNRR care prevede realizarea infrastructurii TIC - sisteme inteligente de management local, potrivit mesagerulhunedorean.ro.

 

        „Demersul accesat are mai multe componente. În primul rând e vorba de implementarea unui sistem de supraveghere video și de siguranță a spațiului public ce va permite monitorizarea prin internet a perimetrelor care acum au nevoie de o atenție mai sporită. Prin instalarea acestui sistem video inteligent și a unui centru de monitorizare în timp real, vom rezolva multe dintre problemele ce țin de infracționalitate, depozitare deșeuri în locuri nepermise, etc. Ca peste tot și noi ne confruntăm cu oameni care nu țin cont de legi, reguli sau spirit civic. 

 

        Totodată, mai discutăm de dotarea cu echipamente și aplicații pentru managementul local. Implementarea sistemelor de management al calității și performanței conduce la optimizarea fluxurilor de lucru în cadrul primăriei, îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților personalului. Asta semnifică rapiditate în executarea sarcinilor de serviciu, eficiență și acuratețe. De asemenea, tot prin acest program au mai fost repartizate în mod automat două stații de reîncărcare electrică cu minimum două puncte de reîncărcare/stație și o putere instalată de minimum 50 KW. Cu ajutorul lor se va asigura buna funcționare a microbuzelor electrice, noi solicitând tot prin PNRR achiziționarea a 3 microbuze electrice pentru transportul elevilor (…).

 

        În mod cert nu ne oprim aici cu abordarea axelor de finanțare. Fie că sunt europene, guvernamentale sau din alte surse financiare, dorim să dezvoltăm comuna pe fiecare segment în parte, așa că nu le vom rata. În 2023 trebuie să ducem la bun sfârșit ce am început în materie de lucrări (pandemia și urmările ei au generat o lipsă acută a forței de muncă mai ales în sectorul construcțiilor și am resimțit asta, din plin, concretizându-se prin întârzieri) (…)” a transmis primarul Hențiu.

 

 

Te-ar putea interesa: E oficial! Avocații care au încălcat legea, nedemni pentru profesie!

 

 

Ne poți urmări pe Facebook sau poți descărca aplicația gratuit și te anunțăm noi când apare ceva nou!

 

 

Sursa foto: https://servuspress.ro/continua-lucrarile-pentru-introducerea-retelei-de-canalizare-la-mintia-dar-si-la-extinderea-scolii-din-vetel_200713.html/ioan-hentiu-primar-vetel


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0