Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Administratie
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
Adaugat: 28 Iunie 2020

        Primarul Alin Moldoveanu, viceprimarul Sergiu Constanda și o mare parte a consilierilor locali de la Poiana Câmpina au făcut o obișnuință din a participa activ la acțiunile desfășurate pe domeniul public. După lucrările de igienizare din unitățile de învățământ din comună, dezinfecție și dezinsecție în scări de bloc, parcări, stații de autobuz și multe alte acțiuni, a venit rândul tunderii ierbii de pe domeniul public. Astfel, reprezentanții Primăriei s-au echipat, sâmbătă, 27 iunie 2020, cu motocoase și au trecut la treabă prin toată comuna. 

         De apreciat la aceste acțiuni pe care le fac, prin forțe proprii, primarul, viceprimarul și o parte din consilierii locali este faptul că nu au impact asupra bugetului local. De asemenea, prin puterea exemplului, reprezentanții Primăriei îi determină pe poienari să vină alături de ei și să participe efectiv la acțiuni.

        Ținând cont de faptul că în ultima perioadă a plouat foarte mult, buruienile și iarba au crescut peste tot, prin parcuri, pe marginea drumurilor, în spațiile verzi, prin urmare era necesară o astfel de curățenie în comună. Reprezentanții primăriei au cosit iarba chiar și din fața proprietăților în care locuiesc bătrâni sau oameni bolnavi ce nu pot depune un asemenea efort singuri. Aleșii locali și-au adus motocoasele de acasă și au tuns iarba din toate satele comunei, reușind, într-o singură zi, să cosească în aproape toate zonele unde era absolut necesar. La Poiana Câmpina se economisesc sume importante de bani de la bugetul local, prin astfel de acțiuni care au loc tot mai des. Fondurile economisite sunt folosite pentru investiții sau pentru cofinanțarea unor proiecte cu fonduri europene ori guvernamentale. 

 

Citește și: Alin Moldoveanu, despre realizarea sălii de sport: Sportul are o contribuție esențială la dezvoltarea unei societăți sănătoase!

 

 

Urmărește-ne pe Facebook dacă ți-a plăcut articolul. Dă Like paginii noastre pentru a afla mai multe noutăți sau descarcă aplicația gratuit din Google Play!

 

Sursa foto: campiantv.ro


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
 
 
 
POLITICA
 
Ciucă, despre principiile PNL: Să apărăm familia, comunitatea, inițiativa particulară!

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pateurile de ficat conțin aditivi și alte tipuri de carne mai ieftină

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA PARULUI
 
Cele mai bune 5 leacuri băbești contra căderii părului

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Un turn medieval din România va fi restaurat și va intra în circuitul turistic

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
Stațiile mijloacelor de transport în comun din Iași vor fi modernizate

» 27 Mai 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL GORJ
 
Apă și canalizare în comuna Drăgotești: Este un proiect mult așteptat

» 25 Mai 2024 | Comentarii 0