Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Administratie
 
STIRI JUDETUL TULCEA
Adaugat: 28 Octombrie 2019

        În ultima zi a acestei luni, mai exact joi, 31 octombrie, Consiliul Local al municipiului Tulcea urmează să se întâlnească în ședință publică, de la ora 14:00, pentru a dezbate 25 de proiecte de pe ordinea de zi, potrivit tlnews.ro. Acestea sunt:

  1. Aprobarea procesului-verbal al ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului Tulcea din data de 27 septembrie 2019.
  2. Aprobarea procesului-verbal al ședinței extraordinare convocată de îndată a Consiliului Local al Municipiului Tulcea din data de 24 octombrie 2019.
  3. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli al Ansamblului Artistic Profesionist „Baladele Deltei” pe anul 2019.
  4. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2019 al Direcției Întreținere și Administrare Patrimoniu Tulcea și aprobarea virării de credite bugetare între capitolele de cheltuieli. 
  5. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului societății Energoterm S.A. Tulcea pe anul 2019.
  6. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului societății Transport Public S.A. Tulcea pe anul 2019.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor activității de salubrizare stradală de pe raza municipiului Tulcea.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea prețurilor locale pentru furnizarea energiei termice produsă pe bază de baze naturale în municipiul Tulcea de către societatea Energoterm S.A. Tulcea.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea prețului local al energiei termice facturate populației și acordarea subvenției din bugetul local.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiție „PREVENIREA ȘI COMBATEREA CRIMEI ORGANIZATE ȘI COOPERAREA POLIȚIEI - EXTINDEREA ȘI MODERNIZAREA SEDIULUI POLIȚIEI LOCALE TULCEA” și a indicatorilor tehnico-economici.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiție „INSTALARE SISTEM DE SEMAFORIZARE 3 PUNCTE LA INTERSECȚIILE STRĂZILOR PĂCII/MICĂ, MICĂ/C. GAVRILOV ȘI STR. PĂCII - INTERSECȚIA CU STR. 24 IANUARIE” și a indicatorilor tehnico-economici.
  12. Proiect de hotărâre privind aprobarea  participării Unității Administrativ-Teritoriale Municipiul Tulcea la cofinanțarea execuției obiectivului de investiție „EXTINDERE REȚEA ELECTRICĂ DE INTERES PUBLIC ZONA BLOCURI TINERET, STR. 1848, NR. 14A, LOCALITATEA TULCEA, JUD. TULCEA”.
  13. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Tulcea nr. 245/28.11.2017 privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenție pentru obiectivul „REABILITARE GRĂDINIȚA NR. 3, STRADA MIRCEA VODĂ NR. 47, MUNICIPIUL TULCEA” și a indicatorilor tehnico-economici.
  14. Proiect de hotărâre privind aprobarea rapoartelor de evaluare pentru două locuințe construite din fondurile statului, aparținând domeniului privat al municipiului Tulcea, aprobate spre vânzare actualilor chiriași în baza Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Tulcea nr. 102/18.06.2014.
  15. Proiect de hotărâre privind schimbarea destinației imobilului aparținând domeniului public al municipiului Tulcea, situat în str. Păcii, nr. 7, bl. 21, sc. A, ap. 3, din locuință de serviciu în locuință socială.
  16. Proiect de hotărâre privind darea în folosință gratuită ASOCIAȚIEI SCRIITORILOR DIN JUDEȚUL TULCEA `AEGYSSUS` a spațiului cu altă destinație decât cea de locuință, aparținând domeniului privat al municipiului Tulcea, situat în Tulcea, strada Unirii, bl. B2, parter.
  17. Proiect de hotărâre privind concesionarea prin încredințare directă a terenului în suprafață de 3 mp, aparținând domeniului privat al municipiului situat în Tulcea, Aleea Cristina, nr. 1, bl. 1, sc. B, către Voineanu Ana, pentru cabinet stomatologic. 
  18. Proiect de hotărâre privind completarea poziției 1103 din Inventarul bunurilor ce aparțin domeniului public al municipiului Tulcea, însușit prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Tulcea nr. 133/30.10.2008 cu suprafața de 2976 mp teren, aferentă străzii Cocoș, conform măsurilor topo cadastrale, în vederea înregistrării în cartea funciară. 
  19. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal „CONSTRUIRE LOCUINȚĂ”, intravilan, strada Mihai Eminescu, nr. 46, număr cadastral 40525, Tulcea și a Regulamentului Local de Urbanism aferent. 
  20. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului Serviciilor de Apă și Canalizare din județul Tulcea prestate de societatea Aquaserv S.A.
  21. Proiect de hotărâre privind atribuirea directă a gestiunii serviciului de transport public local de persoane efectuat prin curse regulate în Municipiul Tulcea către societatea de Transport Public S.A. Tulcea.
  22. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Comisiei de specialitate a Consiliului Local al Municipiului Tulcea nr. 3 pentru servicii publice și comerț. 
  23. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Comisiei de specialitate a Consiliului Local al Municipiului Tulcea nr. 5 pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățenilor.
  24. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea anexei cuprinzând reprezentanții Consiliului Local al Municipiului Tulcea în Consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar din Municipiul Tulcea pentru anul școlar 2019-2020, aprobată prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Tulcea nr. 162/27.08.2019.
  25. Diverse.

 

 

Sursa foto: ://subiectivtulcea.ro/servicii-mai-bune-la-primaria-tulcea-pe-bani-europeni/


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Un Centru pentru Persoane Vârstnice și 16 stații de încărcare a mașinilor electrice, cele mai noi investiții care se vor face în Câmpina
Două investiții extrem de importante se vor face la Câmpina.
 
Situație cu iz penal la Piața Centrală din Câmpina. Consilier local: Domnule viceprimar, raportul ăsta e un fals!
La ultima ședință a Consiliului Local Câmpina s-a discutat despre ...
 
Școala Gimnazială din Arcani va fi reconstruită din temelii
Este unitatea de învățământ cea mai afectată de seismele din jud...
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor
„Printr-un transport mai sigur se reduc diferențele și discrepanț...
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș
S-a lansat licitația pentru proiectul „Modernizare Bulevard Mihai V...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Curiozități și superstiții despre magnolii - florile feminității

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
În mai se inaugurează Muzeul Ivan Patzaichin și un traseu verde numit „Delta lui Ivan”

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SALAJ
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0