Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 02 Iulie 2018

Comentarii 0 Comentarii

      Când vine vorba de multimiliardarul Soros, întrebările nu se mai opresc. Cine este? De ce se implică în tot ce ține de mersul unei țări? De ce a fost primit, până acum, de nu mai puțin de 24 de ori oficial la Burxelles? El este în spatele protestelor de care am tot auzit, din întreaga lume? Cât de adevărat este faptul că el controlează și Banca Centrală Europeană? De ce un apolitic, un `filantrop` așa cum se consideră, este chemat ca sfătuitor la o reuniune oficială a unor instituții europene? Grupurile finanțate de el sunt cele care organizează proteste violente în care oamenii sunt bruscați?

      Cert este, că de numele său sunt legate multe controverse, mai ales atunci când vine vorba despre finanțările pe care le face prin „Fundația pentru o Societate Deschisă”, care de nenumărate ori s-a auzit că ar fi subvenționat acțiuni nu tocmai pașnice sau legale.

      Supranumit „omul care a spart banca Angliei”, amintim aici de anul 1992 în care a pariat împotriva lirei sterline și într-o singură zi a câștigat un miliard de euro iar moneda Angliei a ieșit din mecanismul de schimb valutar al UE, vine în fața Parlamentului European cu un ton de comandă și își impune părerile. Dacă ideile lui ar face viața mai bună pentru oamenii de pretutindeni, nu ne-am mai îndoi de intențiile lui. Dar în momentul în care se cere, spre exemplu, impunerea unor noi taxe sau acceptarea refugiaților ca migranți economici, te gândești că totul face parte dintr-un plan meschin prin care se vrea îngenuncherea întregii lumi, iar singura soluție `salvatoare` să vină tot de la el, și asta doar pentru a deține cât mai mult control.

      În Europa de Est este considerat inamicul public numărul 1, în Rusia are interzis, rețeaua sa fiind considerată „indezirabilă” pentru că Parchetul general a concluzionat că pune în pericol ordinea constituțională și securitatea Rusiei. Și ce a făcut Soros? L-a atacat pe Putin prin intermediul celor mai renumite publicații internaționale, că doar are puterea financiară necesară. În cea mai mare scurgere de informații din istoria jurnalismului (11,5 milioane de documete – scandalul Panama Papers) care a fost făcută publică de Consorțiul Internațional al Jurnaliștilor de Investigație, organizație finanțată parțial de Soros, au fost făcute dezvăluri despre politicieni, oameni din lumea fotbalului, și alte persoane importante din anturajul lui Putin. Oare așa se întâmplă cu toți cei care îl sfidează? Oare înainte de finanțarea unor huligani care să stârnească proteste, sunt denigrați lideri de țări? Sunt atacate public și terțe persoane?

      Pe bună dreptate se ridică atâtea semne de întrebare. Un personaj care are ca scop manipularea guvernelor naționale pentru a crește taxele, scăderea cheltuielilor pentru agricultură cu explicația că se pot importa alimente mai ieftine din alte părți ale lumii, nu vrea decât subjugarea democrației și instaurarea propriei dictaturi bolnave, care va transforma oamenii în niște roboței.

 

 

Sursa photo: //www.google.ro/search?biw=1920&bih=974&tbm=isch&sa=1&ei=05M5W8nIAo3UwALI07TIBw&q=george+soros+satana&oq=george+soros+satana&gs_l=img.3...116626.117891.0.118116.6.6.0.0.0.0.97.468.6.6.0....0...1c.1.64.img..0.1.97...0j0i30k1.0.vnwqAyilk0Q#imgdii=AXHjJ22j9EB6tM:&imgrc=hy8hW-DcwBaHvM:


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
#rezist, stop! Doctrinele voastre lasă copii de un an și jumătate fără mamă
O jandarmeriță în vârstă de 40 de ani a fost spulberată pe trece...
 
Timmermans, cu ce drept distrugi imaginea României?
După votul rezoluției din Parlamentul European, și după prezentare...
 
Ludovic Orban desființează OUG pentru modificarea Codului Muncii
``Decizia nu trebuie să fie administrativ-politică``...
 
România pierde 2 miliarde de euro anual datorită distrugerii școlilor profesionale
Ultimele date arată că România pierde în fiecare an două miliarde...
 
Continui să te bucuri, #rezist?
Vineri, în toată țara, toate unitățile Jandarmeriei Române au ț...
 
„Ecaterina Andronescu, blestemul sistemului de educație românesc”
Propunerea PSD pentru funcția de ministru al Educației, Ecaterina An...
 
``O rezoluție a ipocriziei``
Europarlamentarul Maria Grapini a votat împotriva rezoluției Parlame...
 
Guvernul vrea să renunțe la autostrada Iași-Târgu Mureș
Vicepreședintele PNL, Laurențiu Leoreanu, afirmă că Guvernul Dragn...
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
Încă o dovadă despre intențiile lui Soros?

» 18 Noiembrie 2018 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Continui să te bucuri, #rezist?

» 17 Noiembrie 2018 | Comentarii 0
 
SHOWBIZ
 
Gabriela Cristea vorbește despre infidelitate

» 16 Noiembrie 2018 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
37% dintre români trăiesc de pe o zi pe alta

» 16 Noiembrie 2018 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
A început NEOS Academy

» 16 Noiembrie 2018 | Comentarii 0