Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 02 Iulie 2018

Comentarii 0 Comentarii

      Când vine vorba de multimiliardarul Soros, întrebările nu se mai opresc. Cine este? De ce se implică în tot ce ține de mersul unei țări? De ce a fost primit, până acum, de nu mai puțin de 24 de ori oficial la Burxelles? El este în spatele protestelor de care am tot auzit, din întreaga lume? Cât de adevărat este faptul că el controlează și Banca Centrală Europeană? De ce un apolitic, un `filantrop` așa cum se consideră, este chemat ca sfătuitor la o reuniune oficială a unor instituții europene? Grupurile finanțate de el sunt cele care organizează proteste violente în care oamenii sunt bruscați?

      Cert este, că de numele său sunt legate multe controverse, mai ales atunci când vine vorba despre finanțările pe care le face prin „Fundația pentru o Societate Deschisă”, care de nenumărate ori s-a auzit că ar fi subvenționat acțiuni nu tocmai pașnice sau legale.

      Supranumit „omul care a spart banca Angliei”, amintim aici de anul 1992 în care a pariat împotriva lirei sterline și într-o singură zi a câștigat un miliard de euro iar moneda Angliei a ieșit din mecanismul de schimb valutar al UE, vine în fața Parlamentului European cu un ton de comandă și își impune părerile. Dacă ideile lui ar face viața mai bună pentru oamenii de pretutindeni, nu ne-am mai îndoi de intențiile lui. Dar în momentul în care se cere, spre exemplu, impunerea unor noi taxe sau acceptarea refugiaților ca migranți economici, te gândești că totul face parte dintr-un plan meschin prin care se vrea îngenuncherea întregii lumi, iar singura soluție `salvatoare` să vină tot de la el, și asta doar pentru a deține cât mai mult control.

      În Europa de Est este considerat inamicul public numărul 1, în Rusia are interzis, rețeaua sa fiind considerată „indezirabilă” pentru că Parchetul general a concluzionat că pune în pericol ordinea constituțională și securitatea Rusiei. Și ce a făcut Soros? L-a atacat pe Putin prin intermediul celor mai renumite publicații internaționale, că doar are puterea financiară necesară. În cea mai mare scurgere de informații din istoria jurnalismului (11,5 milioane de documete – scandalul Panama Papers) care a fost făcută publică de Consorțiul Internațional al Jurnaliștilor de Investigație, organizație finanțată parțial de Soros, au fost făcute dezvăluri despre politicieni, oameni din lumea fotbalului, și alte persoane importante din anturajul lui Putin. Oare așa se întâmplă cu toți cei care îl sfidează? Oare înainte de finanțarea unor huligani care să stârnească proteste, sunt denigrați lideri de țări? Sunt atacate public și terțe persoane?

      Pe bună dreptate se ridică atâtea semne de întrebare. Un personaj care are ca scop manipularea guvernelor naționale pentru a crește taxele, scăderea cheltuielilor pentru agricultură cu explicația că se pot importa alimente mai ieftine din alte părți ale lumii, nu vrea decât subjugarea democrației și instaurarea propriei dictaturi bolnave, care va transforma oamenii în niște roboței.

 

 

Sursa photo: //www.google.ro/search?biw=1920&bih=974&tbm=isch&sa=1&ei=05M5W8nIAo3UwALI07TIBw&q=george+soros+satana&oq=george+soros+satana&gs_l=img.3...116626.117891.0.118116.6.6.0.0.0.0.97.468.6.6.0....0...1c.1.64.img..0.1.97...0j0i30k1.0.vnwqAyilk0Q#imgdii=AXHjJ22j9EB6tM:&imgrc=hy8hW-DcwBaHvM:


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Ce vrea să facă Soros din statele naționale din Europa
Conform lui Istvan Hollik, purtătorul de cuvânt al alianței FIDESZ-...
 
Patru zile pentru confirmarea locului obținut în urma repartizării la liceu
Absolvenții de liceu au la dispoziție patru zile pentru a-și confir...
 
Bilanțul Laurei Kovesi
Jurnalista Sorina Matei notează `realizările` lui Kovesi în...
 
Oare dorința multimiliardarului maghiar este să schimbe radical lumea?
O parte din emigranti acaparează prin violență orașele în care su...
 
Simona Gherghe păstrează bijuterii pentru fiica ei
„Le păstrez cu drag, vor fi ale ei.”
 
Cheltuielile românilor cu impozitele și taxele au crescut cu 387 de lei
Datele Institutului Național de Statistică, arată că datoriile rom...
 
Peste 1 milion de români au salarii mai mici
Blocul Național Sindical a făcut o statistică din care reiese că ...
 
Avertisment cu privire la ciupercile culese din pădure
Medicii avertizează amatorii de cules și de consumat ciuperci din p...
 
 
 
 
ECONOMIE
 
Legea venitului minim garantat a fost schimbată

» 21 Iulie 2018 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Campanie de vaccinare în Caraș-Severin

» 20 Iulie 2018 | Comentarii 0
 
SPORT
 
Schimbări de strategie la FCSB

» 20 Iulie 2018 | Comentarii 0
 
SHOWBIZ
 
Cleopatra Stratan, o prințesă după relansare

» 20 Iulie 2018 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
Calendarul anului școlar 2018-2019

» 20 Iulie 2018 | Comentarii 0