Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 02 Iulie 2018

Comentarii 0 Comentarii

      Când vine vorba de multimiliardarul Soros, întrebările nu se mai opresc. Cine este? De ce se implică în tot ce ține de mersul unei țări? De ce a fost primit, până acum, de nu mai puțin de 24 de ori oficial la Burxelles? El este în spatele protestelor de care am tot auzit, din întreaga lume? Cât de adevărat este faptul că el controlează și Banca Centrală Europeană? De ce un apolitic, un `filantrop` așa cum se consideră, este chemat ca sfătuitor la o reuniune oficială a unor instituții europene? Grupurile finanțate de el sunt cele care organizează proteste violente în care oamenii sunt bruscați?

      Cert este, că de numele său sunt legate multe controverse, mai ales atunci când vine vorba despre finanțările pe care le face prin „Fundația pentru o Societate Deschisă”, care de nenumărate ori s-a auzit că ar fi subvenționat acțiuni nu tocmai pașnice sau legale.

      Supranumit „omul care a spart banca Angliei”, amintim aici de anul 1992 în care a pariat împotriva lirei sterline și într-o singură zi a câștigat un miliard de euro iar moneda Angliei a ieșit din mecanismul de schimb valutar al UE, vine în fața Parlamentului European cu un ton de comandă și își impune părerile. Dacă ideile lui ar face viața mai bună pentru oamenii de pretutindeni, nu ne-am mai îndoi de intențiile lui. Dar în momentul în care se cere, spre exemplu, impunerea unor noi taxe sau acceptarea refugiaților ca migranți economici, te gândești că totul face parte dintr-un plan meschin prin care se vrea îngenuncherea întregii lumi, iar singura soluție `salvatoare` să vină tot de la el, și asta doar pentru a deține cât mai mult control.

      În Europa de Est este considerat inamicul public numărul 1, în Rusia are interzis, rețeaua sa fiind considerată „indezirabilă” pentru că Parchetul general a concluzionat că pune în pericol ordinea constituțională și securitatea Rusiei. Și ce a făcut Soros? L-a atacat pe Putin prin intermediul celor mai renumite publicații internaționale, că doar are puterea financiară necesară. În cea mai mare scurgere de informații din istoria jurnalismului (11,5 milioane de documete – scandalul Panama Papers) care a fost făcută publică de Consorțiul Internațional al Jurnaliștilor de Investigație, organizație finanțată parțial de Soros, au fost făcute dezvăluri despre politicieni, oameni din lumea fotbalului, și alte persoane importante din anturajul lui Putin. Oare așa se întâmplă cu toți cei care îl sfidează? Oare înainte de finanțarea unor huligani care să stârnească proteste, sunt denigrați lideri de țări? Sunt atacate public și terțe persoane?

      Pe bună dreptate se ridică atâtea semne de întrebare. Un personaj care are ca scop manipularea guvernelor naționale pentru a crește taxele, scăderea cheltuielilor pentru agricultură cu explicația că se pot importa alimente mai ieftine din alte părți ale lumii, nu vrea decât subjugarea democrației și instaurarea propriei dictaturi bolnave, care va transforma oamenii în niște roboței.

 

 

Sursa photo: //www.google.ro/search?biw=1920&bih=974&tbm=isch&sa=1&ei=05M5W8nIAo3UwALI07TIBw&q=george+soros+satana&oq=george+soros+satana&gs_l=img.3...116626.117891.0.118116.6.6.0.0.0.0.97.468.6.6.0....0...1c.1.64.img..0.1.97...0j0i30k1.0.vnwqAyilk0Q#imgdii=AXHjJ22j9EB6tM:&imgrc=hy8hW-DcwBaHvM:


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Fost membru #rezist - dezvăluiri incredibile
Finanțare din străinătate, consum de stupefiante ușoare, case cons...
 
Maior, criticat în cadrul audierii
Ambasadorul României în SUA George Maior, a fost criticat dur în ca...
 
Cum face PSD echitate socială?
Cea mai mare pensie de stat din Uniunea Europeană îi revine unui pen...
 
Crin Antonescu va candida la europarlamentare
Crin Antonescu și-a anunțat candidatura din partea PNL pentru aleger...
 
#rezist – „o masă de manevră folosită de forțe din afara țării”
Pictorul Paul Hitter, face dezvăluiri despre gruparea #rezist, care ...
 
„Cel mai idiot Guvern din istoria României”
Președintele Partidului Național Liberal, afirmă că oameni inculț...
 
Când începe și cât va dura recalcularea pensiilor
Casa Națională de Pensii transmite că recalcularea pensiilor va în...
 
Greșeli grave și în manualul de clasa I
Din manualul unic de clasa I, elevii învață că 12 este mai mare de...
 
 
 
 
ECONOMIE
 
50% din prețul carburanților în România reprezintă taxe

» 25 Septembrie 2018 | Comentarii 0
 
SHOWBIZ
 
Carmen Brumă, tentată de operațiile estetice

» 24 Septembrie 2018 | Comentarii 0
 
SPORT
 
Claudiu Niculescu este noul antrenor de la Dinamo

» 24 Septembrie 2018 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Schimbări la Agenția Medicamentului

» 24 Septembrie 2018 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
Calitatea manualelor, sub orice standard educațional modern

» 24 Septembrie 2018 | Comentarii 0