Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 16 August 2016

Inaintea turneului Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep a vorbit si despre Jocurile Olimpice, acolo unde a refuzat sa participe de teama virusului Zika, dar si despre modul in care este perceputa in tara sa. Numarul trei mondial a lasat sa se inteleaga ca este dezamagita de unii romani, care cred ca, pe langa meciuri, ea merge doar la cumparaturi. Pe de alta parte, Halep se bucura ca i-a inspirat pe multi copii din Romania, iar acestia merg spre tenis.

Am fost foarte dezamagita ca am decis sa nu merg acolo, dar e mult mai bine pentru sanatatea mea. Nu era usor pentru mine sa calatoresc foarte mult si sa mananc in diferite locuri, dar, cu siguranta, pentru Romania au fost niste Jocuri reusite, pentru ca baietii au jucat finala la dublu. Sunt dezamagita, dar ma pregatesc pentru Tokyo! Putem spune ca tenisul, la Olimpiada, nu este precum gimnastica, dar mergi acolo pentru tara ta, iar sa castigi o medalie inseamna foarte mult pentru orice sportiv. Am jucat deja o data la Londra si m-am bucurat sa fiu acolo si la ceremonia de deschidere.

Am urmarit totul. La gimnastica, Simone (Biles) este incredibila. L-am urmarit, de asemenea, pe Phelps. Stitu totul. Am urmarit si finala de tenis si Monica Puig a jucat atat de bine, ea a mers acolo pentru a castiga. Am vazut si ce a zis pe Twitter – sunt mai activa pe Twitter in ultima vreme – am vazut cat de motivata si increzatoare era. A fost un soc doar din punct de vedere al clasamentului, dar ea chiar a ucat bine.

Cred ca sunt la nivelul in care trebuie sa schimb anumite lucruri, sa fiu mai profesionista. E mai bine pentru tenis sa merg in locuri mai calduroase. Cred ca asta voi face in decembrie, pentru ca in Romania este frig.

Cei din Romania nu realizeaza anumite lucruri pentruca nu ma vad. Ei nu stiu cat de mult muncesc in fiecare zi sau cat de mult ma antrenez si cum joc anumite meciuri chiar si atunci cand nu ma simt bine. Ei doar vad meciurile si cred ca tot ceea ce fac eu e sa merg la shopping. Fac si asta, dar nu atat de des!

Am auzit ca multi copii merg la tenis datorita mie. Cred ca e un lucru bun in tara mea, e o tara mica. Cred ca este bine si pentru copii, pentru ca, acum, ei sunt mereu cu ochii in tablete si in telefoane. Am copii in familia mea, care au doar doi ani si deja au un telefon. Asa ca le ofer o racheta in locul unui telefon”, a declarat Simona Halep, intr-un inteviu, potrivit site-ului WTA.

De asemenea, aceasta a vorbit si despre ceea ce s-a intamplat dupa castigarea turneului de la Montreal si despre asteptarile pe care le are la Cincinnati:

Am avut cateva zile libere, dupa Montreal, pentru ca am avut o saptamana buna acolo si am fost putin obosita. Dupa, doar am muncit din greu, mi-am imbunatatit forma fizica si am venit aici pentru a juca.

Increderea este ridicata, iar castigarea meciurilor ma ajuta mult, atunci cand intru pe teren, sa am sentimentul ca pot invinge. In ultimele meciuri, am ramas concentrata, m-am simtit bine si am lovit puternic.

Am amintiri frumoase de aici. Am venit mult mai relaxata Bineinteles, am puncte de aparat, dar nu ma gandesc la asta. Imi simt jocul, ma simt bine si doar incerc sa castig meciurile si sa raman increzatoare.

E un turneu mare la Cincinnati, imi plac terenurile, e o atmosfera frumoasa si mereu am jucat un tenis bun aici. Si acum doi ani am pierdut la Sharapova in sferturi. Totul a mers bine pentru mine aici si sper sa mearga la fel si acum.

E dificil sa ma gandesc la victorie, dar pot visa la asta si apoi sa merg pe teren si sa dau tot ce am mai bun, sa castig fiecare meci, sa lupt pentru fiecare minge. Sunt aici sa-mi fac treaba foarte bine si sa cred ca am sansa sa castig meciurile”, a mai precizat Halep.

The post Simona Halep: ”Cei din Romania nu stiu cat de mult muncesc… Vad doar meciurile si cred ca tot ceea ce fac e sa merg la shopping” appeared first on Sport Total FM.




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
CFR Călători: Mai multe trenuri vor circula în minivacanța de 1 Mai și Paște
CFR Călători a anunțat suplimentarea numărului de trenuri în peri...
 
MAE, avertisment pentru români în contextul conflictului dintre Israel și Iran
Alertă de călătorie și îndemn la precauție.
 
Anunțul șefei CNAS: Românii neasigurați vor avea aceleași drepturi ca cei asigurați
Valeria Herdea a anunțat că noul contract aduce aceleași beneficii ...
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă
Șeful politicii externe a UE îndeamnă țările europene să trimit...
 
Permisele auto se vor putea obține și online. Propunere a șefului MAI
Ministrul Afacerilor Interne a realizat un proiect de ordin care aduce...
 
Rezerviștii sunt chemați la unitățile militare pentru un exercițiu de mobilizare
În această săptămână, un amplu exercițiu de mobilizare se efect...
 
A fost adoptată Strategia Națională de Educație Financiară; are trei direcții de acțiune
Ministerul Educației a anunțat că Strategia Națională de Educați...
 
ANAF: Dacă nu ți se dă bon la frizerie, poți cere să fi tuns gratuit!
ANAF continuă campania de conformare voluntară în domeniul servicii...
 
 
 
 
SANATATE
 
Medic psiholog, despre consumul de droguri: Provoacă distrugere de neuroni și de sinapse

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INTERNATIONALE
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA TENULUI
 
Produse care, folosite pe ten, provoacă iritații și acnee

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Autobuzele etajate vor fi scoase pe traseu, în Constanța, pentru minivacanța de Paște
CONSTANTA
» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL CLUJ
 
Urmează să se pregătească șantierul pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BISTRITA NASAUD
 
O nouă parcare se amenajează în Bistrița: „Continuăm în ritm susținut...”

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0