Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 22 Septembrie 2017

Isostar, lider de nutritie sportiva in Europa, lanseaza pe 23 septembrie o noua editie a competitiei Run Europe, ce ii ajuta pe participanti sa isi imbunatateasca performantele de alergare si, la finalul celor 5 saptamani, sa poata participa la unul din cele 10 maratoane de top din Europa, daca vor castiga. Lansata in 2016, platforma reuneste online comunitatea maratonistilor europeni din 15 tari si le ofera acestora ocazia de a se antrena virtual impreuna, de a-si compara performantele si a alerga la maratoane de top din Europa.

Run Europe 2017 se desfasoara in perioada 23 septembrie – 29 octombrie 2017 si ofera alergatorilor un program de antrenament pentru urmatorul maraton, prin provocari accesibile si premii atractive. Astfel, participantii trebuie sa finalizeze, in ordine, o serie de provocari sportive pentru a intra in lupta pentru marele premiu – sansa de a castiga un maraton european cu toate costurile incluse!

Editia de anul acesta cuprinde 3 etape diferite, consecutive, respectiv 3 obiective de alergare precise si ascendente ca dificultate: o sesiune de alergare de 10 km, o sesiune de alergare de 1 ora si 30 minute, respectiv alergarea distantei de maraton, 42,195 km, in cel mult 3 sesiuni de alergare.

Fiecare provocare sportiva trebuie indeplinita intr-un anumit interval de timp pentru ca obiectivul sa fie validat. La finalul fiecarei etape, toti participantii care au indeplinit obiectivul participa la o tragere la sorti si 3 dintre acestia au sansa de a castiga kituri de antrenament cu produse Isostar.

Dupa indeplinirea ultimului obiectiv toate inscrierile valide vor intra in tragerea la sorti pentru marile premii, ce va avea loc pe 14 noiembrie 2017.

Premiile constau in 2 pachete all inclusive pentru 2018 la unul dintre maratoanele de top din Europa (Paris, Hanovra, Bordeaux, Geneva, Riga, Amsterdam, Bruges, Venetia, Wachau sau Viena), cu toate cheltuielile acoperite (transport, cazare si inscriere). Se acorda un premiu la categoria masculin si unul la feminin.

De asemenea, pentru competitorii din celelalte tari, sunt disponibile si premii constand in participari gratuite la Maratonul International Bucuresti din 2018, evenimentul din Romania fiind pentru al doilea an selectat in clubul maratoanelor de top din Europa in cadrul competitiei Run Europe.

Pentru a lua parte la aceasta experienta unica, iubitorii de miscare trebuie sa urmeze 3 pasi simpli: sa isi creeze un cont Run Europe, sa conecteze aplicatia de alergare favorita (din lista aplicatiilor participante) si sa inceapa sa alerge. Toti kilometrii alergati vor fi sincronizati automat, cu ajutorul unei game largi de aplicatii compatibile: Runtastic, Strava, Runkeeper, Garmin, Nike +, Fitbit, Polar, Suunto, Tom Tom, Jiwok sau Kettmaps.

Detalii si inscriere pe www.runeurope-isostar.com/

“Succesul inregistrat de prima editie Run Europe ne-a incurajat sa continuam si anul acesta, cu o platforma imbunatatita, la care poate avea acces un numar mai mare de alergatori amatori. Ne dorim sa transformam aceasta experienta in cea mai asteptata competitie sportiva virtuala a sezonului. In 2016, la prima editie Run Europe, Romania a avut o prezenta impresionanta comparativ cu alte tari cu traditie in sport, situandu-se pe locul 2 ca numar de participanti inscrisi. Iar aceasta pozitie vine ca o confirmare suplimentara a interesului crescut manifestat de romani pentru un stil de viata sanatos, cu focus pe miscare. Mult succes tuturor alergatorilor!” a declarat Adelina Pasat, Director Comercial Isostar Romania.

Creata in 1977 de medicul elvetian Dr. Wander, Isostar este astazi una dintre cele mai cunoscute si iubite marci de nutritie sportiva din Europa. In 2017 Isostar aniverseaza 40 de ani de la lansare! Produsele Isostar sunt fabricate doar din ingrediente alimentare, respectand toate normele antidoping internationale in vigoare.

In Romania marca are o prezenta continua din mai 2009, devenind in scurt timp marca numarul unu de nutritie sportiva si la nivel national. Astazi Isostar are cel mai variat portofoliu de produse, cu peste 50 de referinte acoperind nevoile sportivilor din diverse discipline, indiferent de nivelul de performanta, atat inainte, in timpul cat si dupa efortul sportiv.

Isostar sustine cu mandrie sportul romanesc fiind partener oficial de nutritie al principalelor cluburi si federatii sportive si a mai multor asociatii sportive profesioniste sau de amatori. Isostar este partener oficial de nutritie al unor sportivi profesionisti sau amatori cu performante deosebite in domenii precum ciclism


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
CFR Călători: Mai multe trenuri vor circula în minivacanța de 1 Mai și Paște
CFR Călători a anunțat suplimentarea numărului de trenuri în peri...
 
MAE, avertisment pentru români în contextul conflictului dintre Israel și Iran
Alertă de călătorie și îndemn la precauție.
 
Anunțul șefei CNAS: Românii neasigurați vor avea aceleași drepturi ca cei asigurați
Valeria Herdea a anunțat că noul contract aduce aceleași beneficii ...
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă
Șeful politicii externe a UE îndeamnă țările europene să trimit...
 
Permisele auto se vor putea obține și online. Propunere a șefului MAI
Ministrul Afacerilor Interne a realizat un proiect de ordin care aduce...
 
Rezerviștii sunt chemați la unitățile militare pentru un exercițiu de mobilizare
În această săptămână, un amplu exercițiu de mobilizare se efect...
 
A fost adoptată Strategia Națională de Educație Financiară; are trei direcții de acțiune
Ministerul Educației a anunțat că Strategia Națională de Educați...
 
ANAF: Dacă nu ți se dă bon la frizerie, poți cere să fi tuns gratuit!
ANAF continuă campania de conformare voluntară în domeniul servicii...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
Climatolog, despre schimbarea radicală a vremii: E un semnal de alarmă!

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Ciucă spune de ce armata NU va fi obligatorie în România, în următorii doi ani

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA TENULUI
 
Produse care, folosite pe ten, provoacă iritații și acnee

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Autobuzele etajate vor fi scoase pe traseu, în Constanța, pentru minivacanța de Paște
CONSTANTA
» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL CLUJ
 
Urmează să se pregătească șantierul pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BISTRITA NASAUD
 
O nouă parcare se amenajează în Bistrița: „Continuăm în ritm susținut...”

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0