Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
POLITICA
Adaugat: 11 Mai 2018

Comentarii 0 Comentarii

      Deputatul PNL Mara Mareș a ironizat generația „decrețeilor” printr-un „Ghid de nesupunere civilă” cu o nerușinare ieșită din comun, din păcate, altceva nici nu a demonstrat în politică până acum. Mai rău este faptul că, fiind șefa Tineretului Național Liberal, influnențează negativ tinerii prin caracterul ei ignorant față de evenimentele dureroase petrecute în perioada regimului ceaușist. Ce credeți că ar face Brătienii dacă ar fi avut o asemenea individă în partid? Mesajele ei jingnitoare la adresa generației 46-52 de ani (segmentul matur și dinamic al populației care a adus cea mai mare cantitate de voturi PNL-ului) au adus rușine partidului din care face parte. Să aibe PNL-ul același ghinion pe care l-a avut PDL din cauza Elenei Udrea?

      Demisia pe care trebuia să o înainteze de mult, este singurul lucru pe care îl mai poate face Mara Mareș. Dacă nu a știut să dea dovadă de maturitate în funcția pe care o are, să lase loc liber unor persoane capabile, care apreciază importanța aparteneței în cel mai mare partid de centru-dreapta din România, după cum spune și liderul PNL Sector 2 Anca Boagiu.

       „Nu trebuia să mai aștepte atâta vreme, după povestea cu Decrețeii. Odată ce a făcut această eroare care este foarte mare din punctul nostru de vedere, și aduce prejudicii mari partidului, imaginii partidului și unui număr foarte mare de oameni care au fost vizați. Nu poți să te joci când ești președintele unei organizații interne a celui mai mare partid de centru-dreapta din România. Se presupune că ești suficient de matur ca să ajungi acolo sau, dacă nu ești matur, se presupune că nu aveai ce să cauți acolo și ai ajuns dintr-o eroare.” a subliniat Anca Boagiu.

      Acest incident seamănă izbitor de mult cu ceea ce a făcut Udrea în politică, numai că, Mara Mareș, în afară de jignirea colegilor de partid, a trecut la un alt nivel datorită replicilor ei lipsite de bun simț la adresa unor oamenii care au trăit pe pielea lor perioada comunismului, replici care întrec orice limită a omeniei. Însă, cei pe care i-a insultat, și-au cerut scuze în numele ei, dacă ea nu a fost capabilă măcar de atât.

      „Îmi cer iertare de la generația „decrețeilor”. Eu știu că a fost generația copiilor care a suportat cea mai dură perioadă a regimului ceaușist. Sunt „decrețel 1967”, prima, când banana era cel mai scump desert pe care îl primeam, învâțam în trei ture și seara ne făceam lecțiile la lumina lămpii. Seară de seară, câte două ore se oprea curentul ca să plătească regimul datoria externă. Să intrii la facultate era o adevărată competiție și te bucurai dacă părinții îți puteau plăti o tabără la Costinești. Mi-e jenă de lipsa de cultură a tinerilor mei colegi și cu multă îngăduință vă cer să nu judecați PNL prin prisma acestei campanii.” a fost mesajul Adrianei Săftoiu, deputat PNL, după penibila campanie TNL.

 

 

 

Sursa photo: //www.google.ro/search?q=mara+mares+criticata+dur&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiFofCE-vzaAhWxsKQKHefsClQQ_AUICigB&biw=1920&bih=974#imgrc=BKOfwQjPITazmM:


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Fost membru #rezist - dezvăluiri incredibile
Finanțare din străinătate, consum de stupefiante ușoare, case cons...
 
Maior, criticat în cadrul audierii
Ambasadorul României în SUA George Maior, a fost criticat dur în ca...
 
Cum face PSD echitate socială?
Cea mai mare pensie de stat din Uniunea Europeană îi revine unui pen...
 
#rezist – „o masă de manevră folosită de forțe din afara țării”
Pictorul Paul Hitter, face dezvăluiri despre gruparea #rezist, care ...
 
„Cel mai idiot Guvern din istoria României”
Președintele Partidului Național Liberal, afirmă că oameni inculț...
 
Crin Antonescu va candida la europarlamentare
Crin Antonescu și-a anunțat candidatura din partea PNL pentru aleger...
 
Când începe și cât va dura recalcularea pensiilor
Casa Națională de Pensii transmite că recalcularea pensiilor va în...
 
Greșeli grave și în manualul de clasa I
Din manualul unic de clasa I, elevii învață că 12 este mai mare de...
 
 
 
 
SHOWBIZ
 
Adelina Pestrițu, botez cât o nuntă

» 20 Septembrie 2018 | Comentarii 0
 
SPORT
 
Nadia Comăneci explică de ce România nu mai obține rezultate la gimnastică

» 20 Septembrie 2018 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Rujeola revine în forță

» 20 Septembrie 2018 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
Învățământul „gratuit” e tot mai scump

» 20 Septembrie 2018 | Comentarii 0
 
INTERNATIONAL
 
Putin anunță un nou program de înarmare

» 20 Septembrie 2018 | Comentarii 0