Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
POLITICA
Adaugat: 11 Mai 2018

Comentarii 0 Comentarii

      Deputatul PNL Mara Mareș a ironizat generația „decrețeilor” printr-un „Ghid de nesupunere civilă” cu o nerușinare ieșită din comun, din păcate, altceva nici nu a demonstrat în politică până acum. Mai rău este faptul că, fiind șefa Tineretului Național Liberal, influnențează negativ tinerii prin caracterul ei ignorant față de evenimentele dureroase petrecute în perioada regimului ceaușist. Ce credeți că ar face Brătienii dacă ar fi avut o asemenea individă în partid? Mesajele ei jingnitoare la adresa generației 46-52 de ani (segmentul matur și dinamic al populației care a adus cea mai mare cantitate de voturi PNL-ului) au adus rușine partidului din care face parte. Să aibe PNL-ul același ghinion pe care l-a avut PDL din cauza Elenei Udrea?

      Demisia pe care trebuia să o înainteze de mult, este singurul lucru pe care îl mai poate face Mara Mareș. Dacă nu a știut să dea dovadă de maturitate în funcția pe care o are, să lase loc liber unor persoane capabile, care apreciază importanța aparteneței în cel mai mare partid de centru-dreapta din România, după cum spune și liderul PNL Sector 2 Anca Boagiu.

       „Nu trebuia să mai aștepte atâta vreme, după povestea cu Decrețeii. Odată ce a făcut această eroare care este foarte mare din punctul nostru de vedere, și aduce prejudicii mari partidului, imaginii partidului și unui număr foarte mare de oameni care au fost vizați. Nu poți să te joci când ești președintele unei organizații interne a celui mai mare partid de centru-dreapta din România. Se presupune că ești suficient de matur ca să ajungi acolo sau, dacă nu ești matur, se presupune că nu aveai ce să cauți acolo și ai ajuns dintr-o eroare.” a subliniat Anca Boagiu.

      Acest incident seamănă izbitor de mult cu ceea ce a făcut Udrea în politică, numai că, Mara Mareș, în afară de jignirea colegilor de partid, a trecut la un alt nivel datorită replicilor ei lipsite de bun simț la adresa unor oamenii care au trăit pe pielea lor perioada comunismului, replici care întrec orice limită a omeniei. Însă, cei pe care i-a insultat, și-au cerut scuze în numele ei, dacă ea nu a fost capabilă măcar de atât.

      „Îmi cer iertare de la generația „decrețeilor”. Eu știu că a fost generația copiilor care a suportat cea mai dură perioadă a regimului ceaușist. Sunt „decrețel 1967”, prima, când banana era cel mai scump desert pe care îl primeam, învâțam în trei ture și seara ne făceam lecțiile la lumina lămpii. Seară de seară, câte două ore se oprea curentul ca să plătească regimul datoria externă. Să intrii la facultate era o adevărată competiție și te bucurai dacă părinții îți puteau plăti o tabără la Costinești. Mi-e jenă de lipsa de cultură a tinerilor mei colegi și cu multă îngăduință vă cer să nu judecați PNL prin prisma acestei campanii.” a fost mesajul Adrianei Săftoiu, deputat PNL, după penibila campanie TNL.

 

 

 

Sursa photo: //www.google.ro/search?q=mara+mares+criticata+dur&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiFofCE-vzaAhWxsKQKHefsClQQ_AUICigB&biw=1920&bih=974#imgrc=BKOfwQjPITazmM:


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
#rezist, stop! Doctrinele voastre lasă copii de un an și jumătate fără mamă
O jandarmeriță în vârstă de 40 de ani a fost spulberată pe trece...
 
Timmermans, cu ce drept distrugi imaginea României?
După votul rezoluției din Parlamentul European, și după prezentare...
 
Ludovic Orban desființează OUG pentru modificarea Codului Muncii
``Decizia nu trebuie să fie administrativ-politică``...
 
România pierde 2 miliarde de euro anual datorită distrugerii școlilor profesionale
Ultimele date arată că România pierde în fiecare an două miliarde...
 
Continui să te bucuri, #rezist?
Vineri, în toată țara, toate unitățile Jandarmeriei Române au ț...
 
„Ecaterina Andronescu, blestemul sistemului de educație românesc”
Propunerea PSD pentru funcția de ministru al Educației, Ecaterina An...
 
``O rezoluție a ipocriziei``
Europarlamentarul Maria Grapini a votat împotriva rezoluției Parlame...
 
Guvernul vrea să renunțe la autostrada Iași-Târgu Mureș
Vicepreședintele PNL, Laurențiu Leoreanu, afirmă că Guvernul Dragn...
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
Încă o dovadă despre intențiile lui Soros?

» 18 Noiembrie 2018 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Continui să te bucuri, #rezist?

» 17 Noiembrie 2018 | Comentarii 0
 
SHOWBIZ
 
Gabriela Cristea vorbește despre infidelitate

» 16 Noiembrie 2018 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
37% dintre români trăiesc de pe o zi pe alta

» 16 Noiembrie 2018 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
A început NEOS Academy

» 16 Noiembrie 2018 | Comentarii 0