Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 03 August 2018

Comentarii 0 Comentarii

      După ce a fost înlăturată în mod rușinos de la conducerea Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi primește ce merită. Fosta șefă a DNA trece prin momente umilitoare deoarece foștii ei colaboratori se `leapădă` pe rând de ea și încearcă să se distanțeze de modul în care aceasta a condus instituția timp de cinci ani.

      Se pare că totul se plătește în viață, ceea ce pățește acum Laura Kovesi, faptul că toți partenerii ei de abuzuri și colaboratorii din trecut de distanțează de ea, e consecința acțiunilor ei. Poate acum fosta șefă a DNA va realiza că singurul motiv pentru care anumite personaje se comportau ca niște lachei în fața ei, era din cauza funcției de conducere pe care o avea și de puterea de care dispunea, care îi permitea să înceapă urmăriri penale și să condamne pe cine vroia, când vroia.

      Una dintre cele mai apropiate colaboratoare ale fostei șefe DNA, procuroarea Florentina Mirica, șefa Serviciului de combatere a corupției în Justiție din cadrul Secției I DNA, a decis să se îndepărteze de madam Kovesi, deși ani la rând a stat sub aripa protectoare a acesteia. Fosta șefă a DNA a „ținut-o de mânuță” pe Mirica inclusiv la Consiliul Superior al Magistraturii, a fost lângă ea la toate termenele din dosarul în care aceasta din urmă era judecată disciplinar pentru că divulgase identitatea denunțătorului sub acoperire din dosarul Oprea-DIPI.

      Recent, în cadrul unei emisiuni TV, ministrul Justiției, Tudorel Toader a dezvăluit cum Mirica s-a lepădat de Kovesi la interviul pe care l-a susținut în vederea ocupării funcției de procuror șef al DNA. Ministrul Justiției nu a vrut să dea nume, însă a dat detalii din care s-a înțeles foarte clar despre ce doamnă procuror este vorba. Mai exact, Toader a explicat să procuroarea despre care a avut impresia că s-a dezis de Kovesi are în lucru cele 300 de dosare cu magistrați. Or, cele 300 de dosare cu magistrați se aflau la Serviciul de combatere a corupției din Justiție din cadrul secției I DNA, condus de Florentina Mirica.

       „O distinsă doamnă candidat la funcția de procuror șef al DNA spunea că are, mă rog, în cadrul direcției o competență managerială foarte reducsă, că este doar șef la o Secție și nu la o Direcție, că are doar câțiva procurori pe care îi coordonează, și în felul acesta, am înțeles, noi toți din Comisie, eu ca ministru și cei patru secretari de stat, că se distanța de managementul realizat de fostul procuror șef. Dar nu ne-a spus că un șef, așa cum a spus dânsa, cu competențe reduse, are totuși un seif, în lucru, acele 300 de dosare, aproximativ 300, referitoare la judecători sau procurori. Dar dacă sunt 300 de dosare, în mod sigur pot fi mai mulți magistrați la care să se refere pentru că un dosar poate viza 2, 3, 4 făptuitori. Prin urmare, asta este realitatea, noi trebuie să cunoaștem realitatea de la care trebuie să pornim să îndreptăm lucrurile.” a precizat Tudorel Toader.

 

 

Sursa photo: ://www.google.ro/search?q=kovesi+si+mirica&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiZs8m6kdDcAhVI46QKHRYlA-UQ_AUICigB&biw=1920&bih=925#imgrc=XapW1bx3yyh9IM:


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Unde ajunge România?
Cu astfel de personaje, nu putem să nu ne întrebăm: România, înco...
 
Adevăr sau anarhie?
Procurorul Bogdan Ciprian Pîrlog, care se ocupă de dosarul privind i...
 
Se pierde respectul și pentru valorile României?
La finala turneului de la Montreal, mai multe personaje de origine rom...
 
Kovesi, desființată de presa internațională
Cotidianul belgian New Europe, specializat în activitatea UE, a trans...
 
Lovitură pentru Soros
Guvernul maghiar vrea sa interzică studiile de gen în universități...
 
Un student din trei renunță la facultate pentru că a ales greșit
Tinerii români sunt debusolați în privința viitorului lor, unul di...
 
Politica pomenilor PSD crește puterea de cumpărare în țările din regiune
Cetățenii români consumă produse importate. Guvernul bagă banii ...
 
Adelina Pestrițu criticată dur la două zile de la naștere
„Cum să profiți de pe urma unui copilaș?” Gestul Adelinei i-a r...
 
 
 
 
SANATATE
 
Noua lege a pensiilor afectează zeci de mii de medici și asistente

» 18 August 2018 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
Bacalaureat 2018 sesiunea din toamnă

» 17 August 2018 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Ce investigații imagistice sunt foarte importante la nou-născuți

» 17 August 2018 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Produsele de strictă necesitate s-au scumpit cel mai mult

» 17 August 2018 | Comentarii 0
 
INTERNATIONAL
 
Pentagon: Forțele armate ale Chinei „se antrenează probabil pentru atacuri aeriene” împotriva SUA

» 17 August 2018 | Comentarii 0