Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
ACTUALITATE
Adaugat: 03 August 2018

Comentarii 0 Comentarii

      După ce a fost înlăturată în mod rușinos de la conducerea Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi primește ce merită. Fosta șefă a DNA trece prin momente umilitoare deoarece foștii ei colaboratori se `leapădă` pe rând de ea și încearcă să se distanțeze de modul în care aceasta a condus instituția timp de cinci ani.

      Se pare că totul se plătește în viață, ceea ce pățește acum Laura Kovesi, faptul că toți partenerii ei de abuzuri și colaboratorii din trecut de distanțează de ea, e consecința acțiunilor ei. Poate acum fosta șefă a DNA va realiza că singurul motiv pentru care anumite personaje se comportau ca niște lachei în fața ei, era din cauza funcției de conducere pe care o avea și de puterea de care dispunea, care îi permitea să înceapă urmăriri penale și să condamne pe cine vroia, când vroia.

      Una dintre cele mai apropiate colaboratoare ale fostei șefe DNA, procuroarea Florentina Mirica, șefa Serviciului de combatere a corupției în Justiție din cadrul Secției I DNA, a decis să se îndepărteze de madam Kovesi, deși ani la rând a stat sub aripa protectoare a acesteia. Fosta șefă a DNA a „ținut-o de mânuță” pe Mirica inclusiv la Consiliul Superior al Magistraturii, a fost lângă ea la toate termenele din dosarul în care aceasta din urmă era judecată disciplinar pentru că divulgase identitatea denunțătorului sub acoperire din dosarul Oprea-DIPI.

      Recent, în cadrul unei emisiuni TV, ministrul Justiției, Tudorel Toader a dezvăluit cum Mirica s-a lepădat de Kovesi la interviul pe care l-a susținut în vederea ocupării funcției de procuror șef al DNA. Ministrul Justiției nu a vrut să dea nume, însă a dat detalii din care s-a înțeles foarte clar despre ce doamnă procuror este vorba. Mai exact, Toader a explicat să procuroarea despre care a avut impresia că s-a dezis de Kovesi are în lucru cele 300 de dosare cu magistrați. Or, cele 300 de dosare cu magistrați se aflau la Serviciul de combatere a corupției din Justiție din cadrul secției I DNA, condus de Florentina Mirica.

       „O distinsă doamnă candidat la funcția de procuror șef al DNA spunea că are, mă rog, în cadrul direcției o competență managerială foarte reducsă, că este doar șef la o Secție și nu la o Direcție, că are doar câțiva procurori pe care îi coordonează, și în felul acesta, am înțeles, noi toți din Comisie, eu ca ministru și cei patru secretari de stat, că se distanța de managementul realizat de fostul procuror șef. Dar nu ne-a spus că un șef, așa cum a spus dânsa, cu competențe reduse, are totuși un seif, în lucru, acele 300 de dosare, aproximativ 300, referitoare la judecători sau procurori. Dar dacă sunt 300 de dosare, în mod sigur pot fi mai mulți magistrați la care să se refere pentru că un dosar poate viza 2, 3, 4 făptuitori. Prin urmare, asta este realitatea, noi trebuie să cunoaștem realitatea de la care trebuie să pornim să îndreptăm lucrurile.” a precizat Tudorel Toader.

 

 

Sursa photo: ://www.google.ro/search?q=kovesi+si+mirica&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiZs8m6kdDcAhVI46QKHRYlA-UQ_AUICigB&biw=1920&bih=925#imgrc=XapW1bx3yyh9IM:


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Avertizment pentru Guvernul României
Europarlamentarul Corina Crețu, a criticat dur lipsa proiectelor pent...
 
SRI-ul lui Maior a sufocat justiția
16 Curți de Apel din România condamnă protocoalele semnate de Parch...
 
Se va face oare dreptate?
A fost promulgată Legea 303/2004 cu privire la statutul magistrațilo...
 
Moțiune simplă în privința Finanțelor, inițiată de PNL
Astăzi se va dezbate moțiunea simplă inițiată de membrii Partidul...
 
Macovei, istovită după ce a terfelit imaginea României
Orice activitate, fizică sau mentală, consumă energie. Se pare că,...
 
România nu este codașa Europei
Premierul României, Viorica Dăncilă, și-a apărat țara ``...
 
Constantin Udrea acuză influențe nefaste în dosarul ``Jandarmeria``
Conform judecătorului Constantin Udrea, Procurorul General Augustin L...
 
Nu sunt bani pentru plata salariilor
Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, avertizează că Guvernul n...
 
 
 
 
SHOWBIZ
 
Andra ajunge la Craiova luna viitoare

» 16 Octombrie 2018 | Comentarii 0
 
EDUCATIE
 
Milioane de euro pentru wi-fi în școli cu calculatoare vechi

» 16 Octombrie 2018 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Fumatul și poluarea afectează grav plămânii

» 16 Octombrie 2018 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Ecomomia României după cea a Vanuatu – corpuția printre principalele cauze

» 16 Octombrie 2018 | Comentarii 0
 
INTERNATIONAL
 
Londra acuzată că vrea să strice relațiile UE-Rusia

» 16 Octombrie 2018 | Comentarii 0