Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la 0725.253.969 sau trimite un email la contactromama@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Stiri
 
DEPUTATI
Adaugat: 25 Mai 2013    Modificat: 19 Iulie 2013
IALOMITA
Comentarii 0 Comentarii

DULCE-I APA ELECTORALĂ! Deputatul PSD Marian Neacşu înghite ca pe-o găluşcă apa nepotabilă

 

         Propulsat deputat de colegiul 2 Slobozia graţie propagandei făcută de primarul Gabi Ionaşcu despre „apa de izvor din subteran”, parlamentarul Marian Neacşu nu uită că a profitat din plin de vrăjeala electorală servită alegătorilor în toamna anului 2008.
         Deşi este tată de copil care frecventează o şcoală din municipiu unde de aproape două luni apa nu este potabilă din cauza depăşirilor mari ale concentraţiei de fier, colegul din PSD al primarului bagă capul adânc în puţ şi refuză să comenteze situaţia. El ignoră astfel miile de alegători care l-au investit cu încredere şi care acum consumă apă nepotabilă plătită ca apă de calitate!
         Neacşu închide ochii
         Deputatul Partidului Social Democrat a fost rugat de Informaţia să explice dacă i se pare în regulă că fiica cea mică frecventează Liceul de Artă din Slobozia, o locaţie şcolară unde apa nu este potabilă. „Nu pot comenta nimic despre calitatea apei. Nu este momentul oportun să vorbesc despre apă…”, a fost reacţia parlamentarului de Slobozia. Aflat în plină şedinţă electorală la sediul PSD Ialomiţa, Marian Neacşu nu a precizat când consideră că este momentul să comenteze şi, mai ales, să-i pese de problema pe care alegătorii săi o au din luna iulie încoace. Fireşte, Marian Neacşu nu uită că a profitat din plin de imaginea excelentă de care se bucura investiţia în sursa de apă subterană la momentul alegerilor parlamentare din toamna anului trecut, atunci când primarul Gabi Ionaşcu l-a ajutat să câştige un mandat de deputat fără emoţii, amânând alimentarea consumatorilor cu apa din puţurile forate lângă combinatul chimic Amonil. Rămâne ca indiferenţa afişată acum atât de senin de deputatul PSD când este întrebat de calitatea apei să fie amendată desuporterii electorali 2008 la întâlnirea electorală din 2012!
         Marian Neacşu a lăudat public apa lui Ionaşcu
         Speriat de informaţiile care arătau că apa din puţurile subterane nu este potabilă, Marian Neacşu a ales să-l susţină în mod public pe primar în chestiunea apei chiar înaintea alegerilor parlamentare. Pentru a conserva avantajul electoral dat de apă, candidatul PSD şi-a pus cenuşă în cap la dezbaterea publică legată de calitatea îndoielnică a apei, iar la şedinţele de consiliu local de la acea vreme n-a fost decât purtătorul de stindard al proiectelor propuse de primar, chiar dacă unele dintre ele erau paralele cu legea. Acţiunile pur-imagistice au ţinut şi Marian Neacşu a ajuns deputat fără emoţii, fiind votat în colegiul Slobozia cu mai mult de jumătate plus unul din voturile necesare. Până şi la vot, Neacşu nu şi-a putut exercita dreptul democratic decât ţinut de mână de Gabi Ionaşcu, aceştia votând în acelaşi timp la secţiile de votare de la Liceul de Artă din Slobozia!


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Senatul discuta astazi inceperea urmaririi penale a fostului Ministru de Externe
Andrei Alexandru, purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, a a...
 
SRI a transmis aproximativ o sută de note privind infecţiile intraspitaliceşi
Serviciul Român de Informaţii (SRI) a anunţat, luni, că instituţi...
 
Parcul Natural Văcărești declarat arie protejată
"Sunt foarte fericită, pentru că astăzi cred că am putut să ...
 
Principesa Margareta lămureşte semnificaţia monarhiei în istoria României
Principesa Margareta, Custodele Coroanei aminteşte circumstanţele is...
 
Inaugurarea scutului de la Deveselu
Premierul a postat un mesaj pe o retea sociala in care a vorbit despre...
 
Vasile Blaga despre scandalul Hexi Pharma
Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat că în perioada în care ...
 
Vlad Voiculescu în funcţia de ministru al Sănătăţii
Economistul Vlad Voiculescu, directorul de Cabinet al ministrului Fina...
 
Trei candidaţi independenţi solicita retragerea candidaturilor
Trei candidaţi independenţi pentru funcţia de consilier local la B...
 
 
 
 
SPORT
 
LIVESCORE / Etapele cu numerele 25 (seriile 1, 2, 3, 5) si 29 (seria 4) din Liga 3. Continua lupta pentru promovare in seriile 2 si 3

» 24 Mai 2016 | Comentarii 0
 
SPORT
 
26 de ani de la victoria ”Stejarilor” in fata Frantei. Hari Dumitras: ” De cativa ani nu mai avem acea posibilitate de a juca cu marile natiuni, ori progresul tocmai din asta vine”

» 24 Mai 2016 | Comentarii 0
 
SPORT
 
Becali reactioneaza dupa prejudiciul stabilit de CSA: ”Ei au inregistrat marca in 2014. Cum sa ceri bani din urma pentru ceva ce ai inregistrat in 2014?

» 24 Mai 2016 | Comentarii 0
 
SPORT
 
Armata ii acuza pe cei de la FCSB ca au cauzat un prejudiciu de aproape 37 de milioane de euro prin folosirea marcii ”Steaua Bucuresti”

» 24 Mai 2016 | Comentarii 0
 
SPORT
 
Florin Andone poate rata turneul final. Cordoba nu vrea sa-l lase pe atacant la lotul national nici dupa data limita de 29 mai

» 24 Mai 2016 | Comentarii 0