Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
SPORT
Adaugat: 22 Iunie 2017

Procurorii DNA, insotiti de mascati, au descins miercuri la clubul UTA Arad intr-o ancheta ce urmareste o presupusa implicate a aradenilor in meciul de campionat dintre Foresta Suceava si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, desfasurat pe 20 mai si incheiat cu victoria covasnenilor cu 4-2. Se pate ca toata actiunea procurorilor ar fi pornit in urma unui autodenunt formulat de catre un jucator sau fost jucator al echipei UTA.

Codru Gradinariu, directorul general al clubului UTA, a fost ridicat de pe strada si dus la Bucuresti pentru audieri, in timp ce Florian Voinea, presedintele din acte al echipei aradene, a fost luat la intrebari la sediu, acolo unde s-au facut perchezitii si s-au ridicat acte. In plus, pe numele lui Voinea a fost emis si un mandat de prezentare la audieri, in Capitala, vineri. Perchezitii au avut loc si la Chisineu Cris, acasa la Claudiu Dragan, directorul de competitii al clubului UTA.

 

Atat managerul general, cat si presedintele clubului OSK Sepsi Sf, Gheorghe, Janos Bokor, respectiv Laszlo Dioszegi au respins orice implicare in aceasta ancheta.

Clubului UTA? Dar de ce sa facem noi plangere? Noi nu avem de unde sa stim ca i-a motivat. Cei de la Foresta, am inteles, si a declarat patronul nostru (n.r. – Dioszegi) ca inainte cu o saptamana nu aveau bani nici de apa plata si exact in saptamana urmatoare au intrat in cantonament de joi (n.r. – inaintea meciului cu Sepsi). Am presupus asta, dar nu stim sigur. Doar am presupus. Nu ne sta in caracter sa facem asa ceva. Noi am jucat totul pe teren. Asta a vrut si cel de sus, sa fim noi pe locul 2, fiindca noi am meritat, am jucat totul pe teren. in rest, culisele, tot ce se vorbeste pe la colturi, nu avem nicio treaba cu nimeni. Pot sa iti confirm ca nu este nimic adevarat si nici nu ne ocupam cu asa ceva, sa facem plangere impotriva unei echipe. Nu avem motive, plus ca nu poti sa iei de undeva informatia asta. Pana nu prinzi pe cineva cu mata in sac, nu ai de unde sa stii ca s-a intamplat 100 la suta. Noi am presupus. Ce a facut UTA si nu stiu ce probleme are, asta e ograda lor si trebuie sa vada ce au inauntru„, a spus, Liga2.ro, Bokor.

Nu cred asa ceva. Nici nu se discuta, e o prostie. Nu suntem genul de oameni care sa ne plangem. Noi ne facem treaba noastra si nu ne intereseaza celelalte echipe. Cel putin, eu nu stiu despre ce e vorba, si, sincer va spun, fara mine nu cred ca cineva poate sa faca chestii dintr-astea. De la noi nu s-a pornit, 1000 la suta va garantez. Nu suntem genul care sa mergem si sa aratam cu degetul catre alti. Noi am promovat, suntem fericiti si nu ne intereseaza ce au facut altii„, a spus, pentru Liga2.ro, presedintele clubului Sepsi, Laszlo Dioszegi.

Spre seara a oferit o declaratie si presedintele Forestei, Andrei Ciutac, care a spus ca echipa sa nu a luat niciun leu de la nimeni si ca si-a aparat corect sansa de fiecare data. Ciutac spune ca e gata sa raspunda organelor abilitate sa ancheteze daca este cazul si ca va veni cu dovezi care sa demonstreze ca echipa pe care o conduce are datorii, deci, daca ar fi primit bani, acestea ar fi fost achitate acum.

Doamne fereste! E prima data cand aud asa ceva. Nu pot sa cred. Nici nu stiu ce sa spun. Va spun sincer, oriunde pot sa afirm chestia asta, nu am primit niciun leu de la nimeni. Nu ne-a ajutat nimeni. De patru luni de zile nu am primit un leu de la nimeni. Am facut totul cu bani de acasa, banii mei proprii, ne-am dus in deplasari vai de capul nostru, numai noi stim cum, drept dovada ca nu am mai putut ajunge la Calarasi. Nu cred ca cineva poate sa spuna sau sa faca chestia asta. Noi ne-am jucat sansa de fiecare data corect. Ne-am jucat-o si cu Brasov, ne-am aparat si la Mioveni cum am putut, ne-am jucat sansa si cu Sepsi. Cu toate echipele unde am jucat am facut tot ce am putut. Mai mult de atat… Aceeasi atitudine pe care am avut-o cu Sepsi am avut-o si cu Mioveni. Le-am spus: «Bai baieti, ne vede o tara intreaga. Va vede pe voi, nu pe noi astia din spate, ca noi stam in tribuna si ne uitam cum jucati. Nu se stie, la Suceava poate mai continuam, facem ceva sau poate nu mai continuam. Voi o sa plecati in alta parte. O sa va caute lumea. Daca va faceti de rusine, nu o sa va ia nimeni». Drept dovada ca Bogdan Rusu a semnat cu Sibiul, Dumitriu la fel, deci chestia asta este chiar o prostie si nu cred ca cineva a scos-o, ca noi am fi primit bani de la UTA. Dar, ma rog, daca cineva ma va contacta oficial in sensul asta, voi raspunde cu cea mai mare placere. Avem dovezi, la modul ca am mers pe datorie unde am mers si sunt si acum datori la locatiile respective. Daca am fi primit niste bani la meciul cu UTA, ne-am fi platit datoriile”, a comentat, pentru Liga2.ro, presedintele Forestei, Andrei Ciutac.

La ore bune dupa descinderea politistilor la clubul UTA, conducatorii aradeni au emis un comunicat in care confirma ca sunt urmariti pentru o presupusa implicate a lor in meciul dintre Foresta Suceava si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe. Acestia transmit ca s-au pus la dispozitia organelor de ancheta si ca spera sa fie achitati de orice suspiciune.

Iata comunicatul conducerii clubului UTA:

In aceasta dimineata clubul nostru a fost vizat de o ancheta a DGA cu privire la o presupusa implicare a noastra in meciul dintre ACS Foresta Suceava si ACS Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, din cadrul campionatului recent incheiat.

Cu deschiderea fireasca a unui club care are la baza onestitate si fair play, ne-am pus la dispozitia organelor de ancheta atat din punct de vedere al declaratiilor cat si al documentelor. Speram intr-o urgentare a anchetei, iar concluziile sa exonereze clubul nostru de orice implicare in eventuale jocuri de culise care vizeaza aceasta partida. Mentionam ca nu s-a luat nici o masura impotriva vreunei persoane din club.

Dorim sa-i asiguram pe suporterii nostri ca ne-am aparat intotdeauna sansele doar pe teren si ne exprimam speranta ca si adversarii nostri au facut la fel.
in aceste momente suntem preocupati exclusiv de pregatirea noului sezon.

Nu dam niciodata inapoi!

The post DNA, la sediul clubului UTA Arad! Oficialii sunt banuiti ca s-au implicat in culisele meciului Foresta – Sepsi appeared first on Sport Total FM.




Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
CFR Călători: Mai multe trenuri vor circula în minivacanța de 1 Mai și Paște
CFR Călători a anunțat suplimentarea numărului de trenuri în peri...
 
MAE, avertisment pentru români în contextul conflictului dintre Israel și Iran
Alertă de călătorie și îndemn la precauție.
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă
Șeful politicii externe a UE îndeamnă țările europene să trimit...
 
Anunțul șefei CNAS: Românii neasigurați vor avea aceleași drepturi ca cei asigurați
Valeria Herdea a anunțat că noul contract aduce aceleași beneficii ...
 
A fost adoptată Strategia Națională de Educație Financiară; are trei direcții de acțiune
Ministerul Educației a anunțat că Strategia Națională de Educați...
 
Ciucă spune de ce armata NU va fi obligatorie în România, în următorii doi ani
„Nu avem pregătită infrastructura necesară ca în următorii doi ...
 
Climatolog, despre schimbarea radicală a vremii: E un semnal de alarmă!
„E un semnal de alarmă că aceste fenomene se repetă”.
 
ANAF: Dacă nu ți se dă bon la frizerie, poți cere să fi tuns gratuit!
ANAF continuă campania de conformare voluntară în domeniul servicii...
 
 
 
 
ACTUALITATE
 
Se cere un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: În România mor 4-5 persoane zilnic!

» 23 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
„Terapia durerii” a fost inclusă în drepturile pacienților

» 23 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Beneficiile acupuncturii asupra sănătății organismului

» 23 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
Mare sărbătoare la Tulcea cu ocazia Floriilor, Paștelui și zilei de 1 Mai

» 23 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL DOLJ
 
La Craiova se desfășoară, până pe 15 mai, o campanie de ridicare a deșeurilor voluminoase

» 23 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
 
Investițiile în sistemul educațional, prioritate pentru primarul Alin Moldoveanu

» 22 Aprilie 2024 | Comentarii 0