Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Stiri
 
DEPUTATI
Adaugat: 25 Mai 2013    Actualizat: 19 Iulie 2013

Deputatul Marian Neacsu ameninta ziarul Stirea cu tribunalul

 

         PSD-ist convins ca puterea politico-administrativa va fi in mainile celor ,,rosii’ la carnetul la partid, stimabilul a trecut la represalii inca inainte ca al doilea tur de scrutin sa se incheie pecetluind pentru urmatorii 5 ani domnia lui Geoana.
Surescitat la nervii capului de faptul ca eu mi-am permis a titra saptamana trecuta ca prefectul s-a aflat fata-n fata cu impertinenta deputatului, Marian Neacsu n-a mai stat sa reflecteze asupra greselii ,,din sanul’ echipei de campanie a PSD si afisand binecunoscuta-i aroganta ce, pentru noi, a devenit de-a dreptul enervanta s-a protapit in fata ochilor mei intinzandu-mi un Drept la replica si rostind imperativ ca spusele Lui sa fie urmate de scuzele mele!!!
         Foarte scurt istoric
         Carevasazica va amintesc ca in timp ce oamenii patrunsi de simt civic se chinuiau sa distinga intre doua candidaturi rele, pe cea mai putin rea, pe adresa de e-mail a ziarului Stirea (ca, de altfel, pe adresele tuturor redactiilor presei locale!) a sosit un Comunicat in care ni se atragea atentia ca Biroul Electoral Judetean a fost sesizat cu privite la distribuirea stampilele cu mentiunea VOTAT care, dupa parerea celor ,,rosii’ in cuget si-n simtiri au fost repartizate intentionat, in mod gresit, catre alte sectii de votare din judet, pentru a se crea deliberat confuzie fapt pentru care s-a solicitat organelor abilitate luarea masurilor ce se impun impotriva Prefectului judetului Ialomita, chipurile, pentru neglijenta sa in serviciu, neglijenta care ar fi pus in pericol derularea in conditii normale a procesului electoral, bla, bla, bla. Cum Comunicatul ne-a fost trimis de pe adresa de e-mail a deputatului Marian Neacsu iar eu stiam ca stimabilul este ditamai seful de campanie a PSD Ialomita, fireste ca nu m-am gandit nici o clipa ca dumnealui ca nu este semnatarul acelui punct de vedere. Faptul ca la sfarsit era trecut numele presedintelui PSD Ialomita (dar asta, dupa ce inaintea lui statea scris ,,echipa de campanie’ – ambele titulaturi neurmate de semnatura cuiva!) n-avea cum sa ma conduca la ideea ca s-ar putea ca Neacsu sa n-aiba alta contributie decat faptul ca a pus la dispozitie adresa lui de e-mail.
         Noi "bucurosi le-om duce toate…"
         "Vrei sa te fac un Tribunal, la umbra Codului Penal?" erau versurile unui melodii satirice expusa pemicul ecran si pe marile scene de catre doua mari artiste ale acestei tari plina de procesomani. Ei, bine, cupletul acela mi-a revenit in minte in momentul in care, asa cum, va spuneam cateva randuri mai sus, l-am vazut pe Neacsu protapindu-se in fata mea, chiar inainte ca sedinta Consiliului Judetean Ialomita sa inceapa. Ce-o fi fost in mintea lui atunci cand mi s-a adresat de fata cu jurnalistii (si chiar cu colegii lui de partid si cu cei ai celorlalte doua partide care formeaza consiliul) si mi-a facut ,,teoria chibritului’ nu stiu dar banuiesc. De ce n-a acceptat el ideea ca mai degraba-i vinovat cel care a trimis acel Comunicat de pe adresa de e-mail deputat. marian. neascsu.@gmail.com ramane sa ma dumiresc pe parcursul procesului. Pana atunci raman la convingerea mea ca Marian Neacsu n-a facut mare lucru pentru acest oras, n-a facut nimic pentru mine si nici cine stie ce legi bune pentru oamenii de afaceri. Asa ca zau daca inteleg de unde atata infatuare?! Si de unde atata tupeu de a-mi solicita sa-i cer scuze pentru-un bagatel, la o adica? Si-a cerut Marian Neacsu scuze pentru neimplicarea in atat de grava problema a apei murdare furnizata populatiei din municipiul Slobozia pe care, cica, el o reprezinta in Parlamentul Romaniei??? Asta, asa, ca sa dau numai un singur exemplu! Si pentru ca bag seama ca musiul isi doreste sa fie bagat in seama ca mare deputat ce este el, uite declar public ca voi incerca sa-i satisfac aceasta nestramutata dorinta! Ca veni vorba despre dorinta-i nestramutata e bine de stiut ca in caz de-un proces stimabilul poate sa fie sigur ca voi stramuta cauza in alt judet. Prietenii stiu de ce!

IALOMITA
Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
CFR Călători: Mai multe trenuri vor circula în minivacanța de 1 Mai și Paște
CFR Călători a anunțat suplimentarea numărului de trenuri în peri...
 
MAE, avertisment pentru români în contextul conflictului dintre Israel și Iran
Alertă de călătorie și îndemn la precauție.
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă
Șeful politicii externe a UE îndeamnă țările europene să trimit...
 
Anunțul șefei CNAS: Românii neasigurați vor avea aceleași drepturi ca cei asigurați
Valeria Herdea a anunțat că noul contract aduce aceleași beneficii ...
 
A fost adoptată Strategia Națională de Educație Financiară; are trei direcții de acțiune
Ministerul Educației a anunțat că Strategia Națională de Educați...
 
Climatolog, despre schimbarea radicală a vremii: E un semnal de alarmă!
„E un semnal de alarmă că aceste fenomene se repetă”.
 
Ciucă spune de ce armata NU va fi obligatorie în România, în următorii doi ani
„Nu avem pregătită infrastructura necesară ca în următorii doi ...
 
ANAF: Dacă nu ți se dă bon la frizerie, poți cere să fi tuns gratuit!
ANAF continuă campania de conformare voluntară în domeniul servicii...
 
 
 
 
POLITICA
 
Roman (PNL), atac dur la adresa PSD: Aceleași amenințări, șantaj, mizerie!

» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
ECONOMIE
 
Ministerul Muncii: Se pot angaja și plăti legal persoane pentru munci casnice

» 24 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
BEAUTY
 
Obiceiuri banale care te îmbătrânesc fără să îți dai seama

» 25 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
„Izvor de Bunătăți” în Parcul Izvor, începând de mâine și până pe 1 Mai

» 24 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL DOLJ
 
La Craiova se desfășoară, până pe 15 mai, o campanie de ridicare a deșeurilor voluminoase

» 23 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL PRAHOVA
 
Investițiile în sistemul educațional, prioritate pentru primarul Alin Moldoveanu

» 22 Aprilie 2024 | Comentarii 0