Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Lifestyle
 
BEAUTY
Adaugat: 22 Februarie 2017    Actualizat: 22 Februarie 2017

In primul rand, este necesar sa luati in considerare forma fetei. Daca aveti o fata ovala, atunci va puteti considera o norocoasa! Absolut orice lungime a parului va avantajeaza. Pentru forma fetei patrata si rotunda, tunsorile in cascada sunt ideale. In schimb, va sfatuim sa renuntati la bretoanele drepte si parul de o lungime. Posesoarele unei forme a fetei inima si a celor triunghiulare, vor trebuie sa adauge mai mult volum parului, evitand coafurile cu parul lins la spate. In al doilea rand, un aspect important il are textura parului. Tunsorile scurte graduate cu un usor efect de dezordine, sunt cel mai des adoptate pe parul drept si fin. Pe cand cele care poseda un par mai des sau mai dur, cu predispozitie la ondulare, vor trebui sa acorde atentia la tunsorile cu lungime medie (de la barbie si mai jos).

Tunsoare italiana

Aceasta tunsoare vine din anii ’80 si pana la moment isi mentine pozitia in lumea modei. Tehnica de realizare a acestei tunsori si rezultatul final ne aminteste de tunsoarea in cascada. Totusi, aceasta tunsoare are o silueta deosebita, care este creata datorita “caciulitei”, din care ies fire de par, care cad pe umeri. Datorita lungimii pastrate, tunsoarea italiana este foarte comoda pentru crearea diferitor coafuri printre care: bucle, rasucirea varfurilor in interior sau experimente cu bretonul (daca acesta exista).

Tunsori asimetrice

Tunsorile asimetrice sunt create in baza lungimilor de constrast, care creeaza o silueta neordinara accentul careia este bretonul oblic lung, care cade pe o parte. Acest element adauga oricarei tunsori clasice (carre, pixie) un sarm aparte si o individualitate speciala. In plus, bretonul oblic alungeste vizual fata, de aceea, stilistii il recomanda celor cu forma rotunda a fetei. Mai mult, aceasta optiune este ideala pentru posesoarele unui par neascultator si ondulat. Astfel de tunsoare nu necesita eforturi zilnice si permite economisirea timpului.

Tunsori filate

Filarea este utilizata de hair stilisti pentru a da parului o forma si este efectuata pe parul cu structura si lungime diferita. Este ideala pentru parul des, iar posesoarele unui par fin trebuie sa fie foarte atente: filarea il poate face si mai fin si il poate lipsi de volum, de aceea, este mai bine sa fie efectuata filarea pe suvite separate, pentru a le da o forma. Si parul lung la fel poate da gres, daca se va depune mai mult efort in procesul de filare. In acest caz, volumul va fi si mai mare, fapt ce va face mai dificila ingrijirea si coafarea.

Exista cateva varietati de tunsori filate. Cel mai des este folosita filarea la radacini in zona cefei, in scopul de a adauga coafurii volum. Filarea verticala este aplicata cu acelasi scop, ca o completare a tunsorii in cascada, carre sau tunsoarea garcon, iar filarea varfurilor reprezinta finalizarea oricarei tunsori, in special pentru parul lung.

Sursa foto: http://xmodax.com/tunsori-la-moda-2017/


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Rutina după duș pentru o piele mereu catifelată
După duș este esențial ca pielea să primească îngrijirea de care...
 
Trei sfaturi simple pentru a reduce consumul de carbohidrați
Reducerea consumului de carbohidrați este o prioritate pentru cei car...
 
Varza, beneficii uimitoare pentru sănătate
Varza este bogată în vitamina C, fibre și vitamina K. Iată ce bene...
 
Alimente și băuturi care usucă pielea
Principala cauză a problemelor de piele este dieta necorespunzătoare...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Curiozități și superstiții despre magnolii - florile feminității

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
În mai se inaugurează Muzeul Ivan Patzaichin și un traseu verde numit „Delta lui Ivan”

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SALAJ
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0