Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Lifestyle
 
BEAUTY
Adaugat: 15 Februarie 2017    Actualizat: 15 Februarie 2017

Ce produse trebuie sa contine gentuta cu produse cosmetice

Acum, tehnica de contouring se bucura de o popularitate deosebita. Aceasta reprezinta corectarea trasaturilor fetei cu ajutorul unor produse cosmetice speciale, iar fata se schimba pana la nerecunoscut. Totusi, nu este nevoie sa alergati la primul magazin dupa paleta pentru sculptare, sa porniti lectii video de la makeup artisti, si sa aplicati pe piele tot felul de produse cosmetice. Nu uitati ca tot ce se priveste ideal in poza si in filme nu intotdeauna are acelasi rezultate in viata reala. Luand in considerare ca accentul de baza este pus pe naturalete, nuanta tenului dvs. trebuie sa fie ideala. Mai mult, aceasta nu inseamna ca nu va puteti schimba cu ajutorul machiajului, pastrand in acelasi timp naturaletea. Sa vedem. asadar, produsele care permit minimalizarea defectelor.

Highlighter

Highlighter-ul este un produs cosmetic foarte renumit, care permite iluminarea anumitor portiuni ale pielii din zona barbiei, sub pometi si in zona T. De ce highlighter-ul este un must have in gentuta cu produse cosmetice ale unei domnisoare moderne? raspunsul este simplu: una din tendintele acestui sezon este asa-numitul efect “gym skin”, de parca tocmai ati iesit din sala de sport. Cu alte cuvinte, efectul unui ten usor umed. Nu uitati ca highlighter-ul va poate juca festa punand in evidenta imperfectiunile tenului, fie pigmentarea, fie porii dilatati. De aceea, starea tenului este foarte importanta. Inainte de aplicarea highlighter-ului, este necesar sa aplicati o masca sau sa hidratati tenul. Aplicati pe buze un luciu incolor sau un ruj lucios in nuanta de bej sau roz deschis, acest lucru va intensifica acest efect.

Anticearcan

Acest produs serveste la mascarea imperfectiunilor, fiind in acelasi timp mai eficient decat fondul de ten, deoarece poate ascunde chiar si cele mai mari pete de pigmentare. Datorita paletei de culori a anticearcanului, acesta poate neutraliza toate defectele. Totusi, produsul se va utiliza doar local, in combinatie cu fond de ten cu textura usoara, aplicat peste anticearcan. Pentru inceput, identificati culoarea si tipului defectului. Daca problema dvs. sunt venele vizibile sau pungile sub ochi, atunci un anticearcan de culoare galbena va poate fi de folos. Nuanta galbuie a tenului si petele de pigmentare pot fi ascunse cu culoarea violet, iar cele mai raspandite probleme, cum sunt acneea si eritemul, vor fi neutralizate de culoarea verde.

             Fondul de ten

Fondul de ten este folosit de foarte multe femei si fiecare din ele stie cum sa il aleaga dupa tipul si nuanta tenului. Cu siguranta, ideal este sa se opteze pentru creme usoare, care nu blocheaza porii, impiedicand pielea sa respire. Nu trebuie sa economisiti bani atunci cand cumparati un fond de ten. Acesta va face tenul sa arate frumos si sanatos, iar un produs ales incorect, poate cauza reactii alergice nedorite.

Daca folositi zilnic un fond de ten, atunci va recomandam sa atrageti atentia la cremele BB si CC. Aceste produse imbina in sine o crema de ingrijire si un fond de ten. Adaptandu-se la nuanta tenului, acesta mascheaza imperfectiunile si hidrateaza pielea. Care este principala caracteristica distinctiva? Actiunea cremei CC este directionata spre imbunatatirea culorii tenului, improspatand-o. Crema BB corecteaza imperfectiunile (pete de pigmentare usoare, eriteme s.a.m.d.) Desi, pentru posesoarele unui ten problematic, aceste creme nu pot inlocui fondul de ten, insa pentru vara, cremele sunt ideale. Pentru tenul gras si combinat sunt potrivite cremele CC, acestea avand o textura mai mata, pe cand cremele BB, sunt ideale pentru tenul uscat.

Sursa foto:http://xmodax.com/tendinte-machiaj-2017/


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Cum să îți pregătești corect grădina la început de primăvară
Primăvara este anotimpul reînnoirii, deci momentul perfect să îți...
 
Rutina după duș pentru o piele mereu catifelată
După duș este esențial ca pielea să primească îngrijirea de care...
 
Trei sfaturi simple pentru a reduce consumul de carbohidrați
Reducerea consumului de carbohidrați este o prioritate pentru cei car...
 
Varza, beneficii uimitoare pentru sănătate
Varza este bogată în vitamina C, fibre și vitamina K. Iată ce bene...
 
Alimente și băuturi care usucă pielea
Principala cauză a problemelor de piele este dieta necorespunzătoare...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Curiozități și superstiții despre magnolii - florile feminității

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
În mai se inaugurează Muzeul Ivan Patzaichin și un traseu verde numit „Delta lui Ivan”

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SALAJ
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0