Ingrediente:
- 300 de grame de piept de pui fiert sau preparat pe grătar;
- 100 de grame de baby spanac;
- 100 de grame de sfeclă fiartă, tăiată în bucăţi;
- 50 de grame de brânză de capră tăiată în bucăţi;
- patru linguri de ulei de struguri sau de ulei de măsline;
- doua linguri de oţet balsamic;
- cinci linguriţe de muştar;
- sare şi piper după gust.
Mod de preparare:
Prepară un dressing din ulei, oţet, muştar, sare şi piper. Amestecă bine, până când observi că se omogenizează şi continuă cu pregatirea salatei. Taie puiul în bucăţi şi pune-l într-un bol, alături de frunzele de spanac şi de sfeclă tocată. Adaugă dressing-ul, amestecă şi presară pe deasupra brânza de capră tăiată bucăţele.
Serveşte salata alături de două felii de pâine integrală, pentru ca valoarea sa nutriţională să crească.