Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Lifestyle
 
FASHION FEMEI
Adaugat: 26 Martie 2015

Geanta-servieta

      Genti care mai mult seamana cu serviete, vor fi cu siguranta apreciate de doamne de afaceri. Aceste genti sunt comode, incapatoare si se privesc incredibil de stilat. Astfel de genti au fost demonstrate in prezentarile multor designeri cum ar fi Prada, Paula Cdemartori si Michael Kors.

      Catarame metalice, centuri, cusaturi ingrijite dar putin dure – toate aceastea se combinau atat de bine in modelele prezentate, incat nicio domnisoara nu va putea rezista sa nu procure un astfel de accesoriu stilat.

Rucsac, geanta sac

      Din colectiile de genti in voga pentru primavara 2015 nu puteau lipsi indragitele rucsacuri si genti sac ale adolescentilor. Astfel de modele ideal completeaza stilul casual si cel stradal. In acelasi timp, acestea sunt incapatoare si practice. Cei care prefera comfortabilitatea si functionalitatea, astfel de genti saci vor deveni o achizitie ideala. Designeri precum Jean Paul Gaultier, C&A, Delphine Delaphon folosesc in colectiile lor rucsacuri destul de mari, in timp ce Marni, Lanvin propun achizitionarea gentilor saci, care se potrivesc perfect utilizarii zilnice.

Geanta voluminoasa

       Gentile incapatoare si destul de voluminoase vor fi foarte populare în aceasta primavara. Prin urmare, daca nu aveti una, asigurati-va procurarea uneia cat mai curand. Astfel de modele au fost observate la mai multi designeri, în special, Gucci, Flamenco Knot si Marc Jacobs, care le utilizeaza în prezentarile lor. In timp ce Bottega Veneta si Louis Vuitton propune sa purtam genti voluminoase, insa destul de elegante, care nu dau senzatia ca sunt excesiv de mari.

Mini poseta

       Cele ce prefera genti foarte mici, vor avea parte si ele de colectii speciale deoarece designerii au depus mult efort pentru a realiza acest lucru. Aceste mini posete, in voga pentru sezonul primavara 2015, vor fi pe placul tuturor. Valize mici, portmonee, cutiute – toate vor avea un mare succes in randul sexului frumos. Mai ales deoarece in acest sezon, casele de moda au lucrat mult asupra decorului si a culorilor. Modele de posete incredibil de frumoase puteau fi vazute la Prada, Celine, Lanvin, Nina Ricci, Chloe si Giambattista Valli.

Clutch

      In aceasta primavara, gentile clutch nu cedeaza si apar tot mai des in colectiile multor case de moda. Astfel de exemplu Prada a prezentat un model in stil vintage cu un maner original, iar Boss un clutch sever, care ideal completeaza o tinuta eleganta sau chiar stilul business. Modele nu mai putin interesante au fost observate la case de moda cu renume cum ar fi Balenciaga, Gucci si Paula Cademartori.Apropo, ultima mentionata a prezentat admiratorilor sai un model de poseta foarte atragator si colorat, care cu siguranta va ridica dispozitia.

Geanta matlasata

       Colectiile de genti in voga sunt foarte variate. Primavara 2015 va fi plina de accesorii stilate si actuale, care vor putea ideal completa orice tinuta. Astfel, pe podium poate fi vazut foarte des genti matlasate. Ele se privesc foarte stilat si totodata foarte elegant. In dependenta de preferinte, puteti alege o geanta de dimensiuni nu prea mari, ca cea prezentata de Marc Jacobs, Michael Kors sau modele mai incapatoare ca cea de la Chanel.

Imitatia pielii de reptila

       Mai multe sezoane la rand, gentile confectionate din piele imitatie de reptila, au o mare popularitate in randul fashionistelor. Aceasta primavara nu este o exceptie. Astfel de genti puteau fi vazute la Gucci, Lanvin, Balynciaga. Paula Cademartori a prezentat o poseta frumoasa si originala. Astfel de model cu siguranta va cuceri multe femei pasionate de moda datorita combinatiei frumoase de culori si a ornamentelor etnice. Trebuie sa mai mentionam ca imitatia pielii de reptila isi mentine forte pozitia de lider in randul posetelor populare, iata de ce daca inca nu aveti una, neaparat achizitionati-o.

sursa foto: http://xmodax.com/wp-content/uploads/2014/11/1-Geanta-servieta-primavara-2015.jpg,http://xmodax.com/wp-content/uploads/2014/11/2-Rucsac-geanta-sac-primavara-2015.jpg,http://xmodax.com/wp-content/uploads/2014/11/2-Rucsac-geanta-sac-primavara-2015.jpg,http://xmodax.com/wp-content/uploads/2014/11/4-Mini-poseta-primavara-2015.jpg,http://xmodax.com/wp-content/uploads/2014/11/5-Clutch-primavara-2015.jpg,http://xmodax.com/wp-content/uploads/2014/11/6-Geanta-matlasata-primavara-2015.jpg,http://xmodax.com/wp-content/uploads/2014/11/7-Geanta-din-imitatie-piele-de-reptila-primavara-2015.jpg


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Cum să îți pregătești corect grădina la început de primăvară
Primăvara este anotimpul reînnoirii, deci momentul perfect să îți...
 
Rutina după duș pentru o piele mereu catifelată
După duș este esențial ca pielea să primească îngrijirea de care...
 
Trei sfaturi simple pentru a reduce consumul de carbohidrați
Reducerea consumului de carbohidrați este o prioritate pentru cei car...
 
Varza, beneficii uimitoare pentru sănătate
Varza este bogată în vitamina C, fibre și vitamina K. Iată ce bene...
 
Alimente și băuturi care usucă pielea
Principala cauză a problemelor de piele este dieta necorespunzătoare...
 
 
 
 
DECONCENTRATE
 
ANAF avertizează: Se trimit mesaje false și se cer informații despre facturile din sistemul e-Factura

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
ACTUALITATE
 
Eurodeputat: Solicităm aderarea completă a României și Bulgariei la Spațiul Schengen

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Curiozități și superstiții despre magnolii - florile feminității

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
În mai se inaugurează Muzeul Ivan Patzaichin și un traseu verde numit „Delta lui Ivan”

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL SALAJ
 
Primăria Municipiului Zalău face demersuri pentru fluidizarea traficului la ieșirea din oraș

» 21 Martie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL IASI
 
CJ Iași, pași mari spre rezolvarea transportului elevilor

» 20 Martie 2024 | Comentarii 0