Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la 0725.253.969 sau trimite un email la contactromama@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Lifestyle
 
DESERT
Adaugat: 31 Mai 2017

Comentarii 0 Comentarii

Ingrediente:

1/4 cana zahar
2/3 cana unt
1 lingurita vanilie
1 cana banane, pasate
2 oua, batute
2 1/4 cana faina
2 lingurite pudra de copt
1/4 lingurita praf de copt
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita scortisoara

 

Pentru topping (optional)

1/4 cana zahar
1 lingurita scortisoara

Mod de preparare:

1. Intr-un vas mic amesteca faina, pudra de copt, praful de copt, sarea si 1/2 lingurita scortisoara. 2. Amesteca apoi zaharul, untul si vanilia pana cand obtii o crema pufoasa.
3. Adauga apoi ouale si bate bine si apoi pune in compozitie si bananele.
4. Amesteca usor ingredientele uscate cu cele umede si lasa noua compozitie la frigider pentru 30 de minute.
5. Preincalzeste cuptorul la 180C.
6. Cu ajutorul unei lingurite pune in tava de copt cate o biluta din aluat. Presara peste scortisoara sau topping-ul cu zahar.
7. Lasa la cuptor pentru 8-10 minute sau pana cand capata o culoare aurie. Lasa la racit timp de 2 minute.

 

 

Sursa foto: https://www.elle.ro/elle-decoration/fursecuri-cu-banane-541716/


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Broscute prajite
Acest preparat este foarte apreciat in Banat.
 
Top 4 retete de toamna
Toamna vine cu provocari culinare. Dovleceii, vinetele, ardeii, conopi...
 
Conservarea alimentelor
Un fapt interesant din istoria pastrarii alimentelor este faptul ca a ...
 
Ce ne pune in pericol sanatatea mentala?
Mintea umana este receptiva si sensibila la tot ceea ce se petrece in ...
 
Echinaceea - beneficii uimitoare asupra imunitatii
Echinaceea este o planta originara din SUA, unde era folosita pentru a...
 
Remedii naturiste pentru raceala
Raceala este o afectiune tipica sezonului rece. Starea subfebrila prec...
 
Pericole pentru digestie
Toamna e anotimpul mult aşteptat de către mulţi dintre noi du...
 
 
 
 
SANATATE
 
Papadia

» 20 Septembrie 2017 | Comentarii 0
 
CULINAR
 
Galuste cu prune

» 15 Septembrie 2017 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Pericole pentru digestie

» 14 Septembrie 2017 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Sfaturile specialiştilor

» 13 Septembrie 2017 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Mararul - planata minune

» 28 August 2017 | Comentarii 0