Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Google Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
Adresa de email:                                      Parola:
Lifestyle
 
DESERT
Adaugat: 31 Mai 2017

Comentarii 0 Comentarii

Ingrediente:

1/4 cana zahar
2/3 cana unt
1 lingurita vanilie
1 cana banane, pasate
2 oua, batute
2 1/4 cana faina
2 lingurite pudra de copt
1/4 lingurita praf de copt
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita scortisoara

 

Pentru topping (optional)

1/4 cana zahar
1 lingurita scortisoara

Mod de preparare:

1. Intr-un vas mic amesteca faina, pudra de copt, praful de copt, sarea si 1/2 lingurita scortisoara. 2. Amesteca apoi zaharul, untul si vanilia pana cand obtii o crema pufoasa.
3. Adauga apoi ouale si bate bine si apoi pune in compozitie si bananele.
4. Amesteca usor ingredientele uscate cu cele umede si lasa noua compozitie la frigider pentru 30 de minute.
5. Preincalzeste cuptorul la 180C.
6. Cu ajutorul unei lingurite pune in tava de copt cate o biluta din aluat. Presara peste scortisoara sau topping-ul cu zahar.
7. Lasa la cuptor pentru 8-10 minute sau pana cand capata o culoare aurie. Lasa la racit timp de 2 minute.

 

 

Sursa foto: https://www.elle.ro/elle-decoration/fursecuri-cu-banane-541716/


Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Rhea Costa
Biografia ANDREEI CONSTANTIN, creatoarea brandului RHEA COSTA, drumul ...
 
Mihai Albu
Brandul Mihai Albu este unul dintre cele mai cunoscute de la noi din t...
 
Dana Savuica
Provin dintr-o familie de diplomati, am copilarit in Sri Lanka si-am s...
 
Motivul pentru care ne îngrăşăm
Motivele pentru care persoanele care nu dorm suficient au tendinţa de...
 
Cum scapam de problemele acneice?
Dacă te-ai săturat să încerci tot felul de produse antiacneic...
 
Pilaf de gaina
Se serveste cu bucatele de unt deasupra.
 
Praz cu masline
Lamaia poate fi inlocuita cu o lingura de otet.
 
Ostropel de pasare
Se serveste la masa alaturi cu cartofi fierti, presarati cu patrunjel ...
 
 
 
 
SANATATE
 
 Cafeaua – miracol pentru sanatate

» 16 Noiembrie 2017 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Bananele, adevarata sursa de energie

» 25 Octombrie 2017 | Comentarii 0
 
CULINAR
 
Tarta cu prune

» 17 Octombrie 2017 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Catina

» 12 Octombrie 2017 | Comentarii 0
 
SANATATE
 
Castravetii

» 10 Octombrie 2017 | Comentarii 0