Romania Mama pe Facebook Romania Mama pe Twitter
Ştiri și evenimente de ultimă oră    |
Suna la sau trimite un email la romaniamam2012@gmail.com
AI UN PONT?
RoMama
» Home
» Termeni si Conditii
» Cont nou institutii
» Contact
 
Lifestyle
 
FASHION FEMEI
Adaugat: 29 Decembrie 2014    Actualizat: 29 Decembrie 2014
 
StangaStanga
DreaptaDreapta

    Fiecare An Nou pentru noi nu este doar o sarbatoare, dar, de asemenea, un carnaval in cercul unor prieteni apropiați. Revelionul este un moment magic, când ca un copil crezi cu adevărat că toate dorințele pot deveni realitate iar in jurul tău sunt doar focuri de artificii de emotii pozitive si buna dispozitie. Insa o stare buna de spirit trebuie să fie însoțită de un mediu adecvat, și, probabil, cel mai important punct culminant al creării aceastei atmosfere este, desigur, cum aratam si ce purtam.

      Intregul secret in a compune tinute de Revelion care sa atraga atentia celor din jur si sa te faca pe tine speciala este sa te simti bine cu alegerea facuta. Ai numeroase optiuni dintre care poti alege, atata vreme cat esti sigura ca te vei simti minunat si ca te vei distra de minune in outfit-ul visat. Alegerea tinutei nu trebuie nicidecum sa-ti dea batai de cap, ar trebui sa fie o ocazie de sarbatoare, sa fii incantata de ideea de a-ti compune o tinuta pentru marele eveniment, o oportunitate a iesi din rutina zilnica, hainele sobre sau plictisitoare. Printre cele mai populare piese vestimentare pentru petrecerea de Revelion sunt rochiile scurte. In iarna lui 2015 mizeaza pe materiale delicate si feminine, dantela, catifeaua proaspat intrata in tendinte, voalul transparent si decupajele transparente menite sa dezvaluie femeia senzuala si provocatoare, chiar ravisanta.

Cum sa te imbraci de Revelion daca mergi in club

Clubul se numara printre cele mai populare locatii pentru petrecerea de Revelion. Desi nu este greu sa alegi un outfit care sa se potiveasca acestui tip de local, totusi trebuie sa tii cont de cateva detalii atunci cand iti alegi tinuta de Revelion. Mizeaza pe tinute stylish, glam, in care sa te simti increzatoare. Piesele-cheie sunt: leggings, pantaloni scurti cu paiete, bluze negre, accesorii glam.

Tinuta de Revelion la o petrecere cu prietenii

Petrecerea pe care o faci de Revelion alaturi de prieteni este (de cele mai multe ori) spontana, de aceea trebuie sa iti indrepti atentia spre o tinuta versatila. Niciodata nu stii in ce loc se va desfasura in cele din urma petrecerea. Opteaza pentru un outfit stylish, in care sa te simti bine. Cum piesele vestimentare in tonuri de rosu sunt vedeta de sarbatori, poti sa iti achizitionezi o salopeta chic, pe care sa o accesorizezi cu un clutch si o pereche de cercei glam. Si tinutele cu blugi pot sa atraga atentia de Revelion daca optezi pentru o bluza cu paiete si accesorii interesante.

Cum sa te imbraci de Revelion daca mergi la restaurant

Ai facut deja rezervare la un restaurant si nu stii cum sa te imbraci de Revelion? Ei bine, noi avem pentru tine doua idei de outfituri perfecte pentru acest tip de locatie. Daca esti adepta stilului glam, o rochie cu paiete ti se potriveste de minune. Tine cont de doua reguli in acest caz. In primul rand, acest item vestimentar ofera iluzia ca ai mai multe kilograme si, in al doilea rand, nu iti incarca tinuta cu accesorii opulente. Si o tinuta all black este potrivita pentru o petrecere la un restaurant. Alege o rochie cu o croiala dreapta, volan asimetric in talie si cu transparenta in zona pieptului. Completeaza outfitul cu accesoriile potrivite si cu siguranta vei primi o multime de complimente.

Outfitul de Revelion potrivit pentru munte

Daca te-ai decis sa iti petreci noapte dintre ani la munte, insa nu stii cum sa te imbraci cu aceasta ocazie, tine cont de sugestiile noastre. Mizeaza pe outfituri cozy si versatile. Cu siguranta vei petrece timpul atat in locul unde v-ati cazat, cat si pe partie, asa ca trebuie sa faci alegeri vestimentare istete. Opteaza pentru o rochie fluida si un cardigan supradimensionat si calduros. La o astfel de tinuta poti oricand sa adaugi o pereche de colanti cu blana pe interior, un fular gros si o caciula de blana. Daca inclini spre minimalism, alege un outfit simplu pentru momentele cand te distrezi pe partie, insa accesorizeaza-l cu elemente glam atunci cand te intorci la pensiune. Schimba cizmele cu o pereche de botine stylish si prinde-ti parul intr-un coc messy.

Outfitul de Revelion ideal pentru vizita la rude

Si vizita la rude te poate pune pe ganduri atunci cand nu stii cum sa te imbraci de Revelion. Indiferent ca vrei sa impresionezi membrii familiei tale sau pe cei ai partenerului, opteaza pentru tinute classy. O bluza cu detalii transparente sau cu accente glam te poate scoate instant din incurcatura. Asorteaza cu un blazer cu croiala masculina sau cu unul intr-o nuanta nude. Si accesorizeaza cu o pereche de cercei sau cu un inel elegant

Cum sa te imbraci cand faci Revelionul in oras

Si Revelionul petrecut in strada poate fi la fel de distractiv ca cel organizat la restaurant. Important este sa ai oamenii potriviti langa tine si sa porti un outfit in care sa te simti sexy, dar confortabil. Opteaza fie pentru o tinuta ladylike in care ai inclus si un cardigan calduros sau o vesta de blana stylish, fie pentru una condimentata cu o pereche de cizme de inspiratie western si un cardigan cu imprimeu de sezon. Accesorizeaza cu un lant cu zale mari, o pereche de cercei in stil perla si o geanta casual.

sursa foto: http://sorti.ro/wp-content/uploads/2014/10/rochii-de-revelion-2015-scurte.jpg, http://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2013/12/black-659x886.jpg, http://www.femeiastie.ro/upload/img/rochii_revelion_2015.jpg, http://www.femeiastie.ro/upload/article/cover/moda_rochii_catifea_revelion.jpg, http://www.mayra.ro/files/assets/images/ELENA1/tinutaparty8.jpg, http://yve.ro/wp-content/uploads/2013/12/Tinute-de-Craciun-si-Revelion-11.jpg, http://www.divahair.ro/images/speciale/articole/articole_imagini/viorica.ghinea_116/17.12.2014/tinuta_de_club_revelion.jpg, http://www.divahair.ro/images/speciale/articole/articole_imagini/viorica.ghinea_116/17.12.2014/tinuta_revelion_munte_2.jpg, http://www.divahair.ro/images/speciale/articole/articole_imagini/viorica.ghinea_116/17.12.2014/tinuta_revelion_oras_2.jpg


Comentarii 0 Comentarii

Operator:   
 
 
 
 
 
ABONARE NEWSLETTER:
 
Adresa de email:
 
 
TOP ARTICOLE
Cum testezi produsele de îngrijire a pielii ca să eviți alergii sau iritații
Testarea produselor de îngrijire a pielii, mai ales în cazul persoan...
 
Moduri simple și rapide de a găti ouăle când vrei să slăbești
Studiile au dovedit că ouăle nu sunt un aliment nociv, ci din contr...
 
Cinci lucruri interesante pe care nu le știai despre banane
De ce cresc bananele în forma curbată?
 
Patru modele de tricouri esențiale pentru garderoba de primăvară
Tricoul este un element de bază pentru orice ținută și nu trebuie ...
 
Avantaje ale friteuzei cu aer cald
Toate aparatele de bucătărie au avantaje și dezavantaje.
 
Trei ingrediente eficiente pentru pielea din jurul ochilor
Cremele pentru zona din jurul ochilor au un rol foarte important în m...
 
Sfaturi practice legate de mașina de spălat
Iată câteva lucruri care te vor ajuta să păstrezi hainele mai frum...
 
Rochia din mătase naturală, de ce să o porți în cadrul unui eveniment special
Mătasea este supranumită „țesătura regilor”, datorită calită...
 
 
 
 
SANATATE
 
Medic psiholog, despre consumul de droguri: Provoacă distrugere de neuroni și de sinapse

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INTERNATIONALE
 
Borrell: Țările UE să trimită urgent sisteme antirachetă în Ucraina, altfel rețeaua de electricitate va fi distrusă

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
INGRIJIREA TENULUI
 
Produse care, folosite pe ten, provoacă iritații și acnee

» 19 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI TURISM
 
A început Târgul Primăverii la Arad – Program de vizitare
ARAD
» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL BISTRITA NASAUD
 
O nouă parcare se amenajează în Bistrița: „Continuăm în ritm susținut...”

» 18 Aprilie 2024 | Comentarii 0
 
STIRI JUDETUL ARAD
 
Șeful CJ Arad, despre modernizarea drumului Mâsca-Măderat-Arăneag: Le putem arăta oamenilor că muncim și în această zonă a județului

» 17 Aprilie 2024 | Comentarii 0